Αναρωτιέστε πως θα προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας να βγει στον ήλιο;

Αναρωτιέστε πως θα προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας να βγει στον ήλιο;

Η Les Naturelles, φροντίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και δίνει στοχευμένες λύσεις.

Σας απασχολεί η προστασία σας από την ηλιακή ακτινοβολία –ειδικά τώρα που το καλοκαίρι βρίσκεται προ των θυρών- και ψάχνετε να βρείτε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας και να ενισχύσετε τις άμυνες σας; Υπάρχει λύση που όχι μόνο είναι αποτελεσματική και άμεση, αλλά είναι ταυτόχρονα φυσική και απολαυστική και ανήκει στην Les Naturelles.

Η συνδυαστική χρήση δύο προϊόντων που θα λατρέψετε από την πρώτη φορά που θα τα φορέσετε, είναι αυτή που θα σας εξασφαλίσει την απόλυτη προστασία κάτω από τον ήλιο και θα διατηρήσει την νεανικότητα του δέρματος σας. Πρόκειται για τις Ελαιώδεις Κάψουλες Εντατικής Φροντίδας Για Ευαίσθητο Δέρμα και τον Ενισχυμένο Ορό Ενεργοποίησης. Αρκεί να φορέσετε το πρωί το serum και το βράδυ τις κάψουλες –πριν από την καθημερινή σας περιποίηση- για να πετύχετε την προετοιμασία και την προστασία από τον ήλιο που χρειάζεστε.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με τον Ενισχυμένο Ορό Ενεργοποίησης, ένα πλούσιο serum της Les Naturelles που ενισχύει τις φυσικές άμυνες και μαλακώνει αμέσως το δέρμα δίνοντας του λάμψη και ξεκούραση. Περιέχει Βιταμίνη Ε, που είναι αντιοξειδωτική, ενυδατική και βελτιώνει την λάμψη του δέρματος, Βιοτεχνολογικό τανυστή που τεντώνει το δέρμα και αυξάνει αμέσως τον σχηματισμό του κολλαγόνου σε μακροπρόθεσμη βάση, εκχύλισμα Imperatoria, που αποτελεί θεραπεία, και εκ νέου epithelising και τέλος, σακχαριδικό ισομερισμού που είναι ενυδατικό και καταπραϋντικό. Φυσικά είναι χωρίς paraben.

Με την καθημερινή χρήση του ορού -σε καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό- αποκτάτε απόλυτη προστασία από εξωτερικές επιθέσεις και το δέρμα γίνεται ακόμα πιο ανθεκτικό. Αμέσως, μετά εφαρμόστε την καθημερινή σας κρέμα περιποίησης.

Οι Ελαιώδεις κάψουλες της Les Naturelles, έρχονται να δράσουν το βράδυ και να συμπληρώσουν αυτό που ξεκινήσατε. Αποτελούν εντατική φροντίδα για τα ευαίσθητα δέρματα και καταφέρνουν να αναδομούν τα βασικά και απαραίτητα λιπίδια στο μεσοκυττάριο χώρο της επιδερμίδας και να μειώνουν δραστικά τη διαδερμική απώλεια νερού.

Τα φυτικά συστατικά κάθε κάψουλας παραμένουν προστατευμένα, και διατηρούνται αναλλοίωτα έως τη στιγμή που θα τη σπάσετε για να την χρησιμοποιήσετε, -σε απόλυτα καθαρή επιδερμίδα πάντα. Τα φυτικά ceramides αναλαμβάνουν την αναδιάρθρωση και επισκευή, η Βιταμίνη Α είναι αυτή που διεγείρει τα κύτταρα και δρα κατά των ρυτίδων και η Βιταμίνη Ε δρα κατά των ελευθέρων ριζών και κατά της οξείδωσης. Με τη χρήση τους, κάθε πιθανή αντίδραση φωτοευαισθησίας σχεδόν εκμηδενίζεται.

Επικοινωνήστε με τη Les Naturelles και μπορείτε να έχετε διάγνωση των αναγκών του δέρματος σας, καθαρισμό και περιποίηση στο χώρο σας χωρίς χρέωση ή κάποια υποχρέωση αγοράς.