2 προβλήματα των βλεφαρίδων που λύνονται με όρους «κομμωτηρίου»

2 προβλήματα των βλεφαρίδων που λύνονται με όρους «κομμωτηρίου»

Η make-up artist Φωφώ Σγόντζου, προτείνει λύσεις για «προβληματικές» βλεφαρίδες.

«Σκοπός μας πάντα είναι να εμπλουτίσουμε τη βλεφαρίδα με όγκο και στην περίπτωση που οι βλεφαρίδες έχουν πρόβλημα στο μήκος να δώσουμε ένταση, ώστε να φαίνονται πιο μακριές. Αυτό μπορεί να γίνει με πάρα πολλούς τρόπους» λέει η Φωφώ και εξηγεί «Υπάρχουν exte βλεφαρίδων, τα οποία είναι παρόμοια με τα exte μαλλιών. Είναι πρόσθετες φυσικές τρίχες που μπαίνουν με ειδικό τρόπο επάνω στις φυσικές μας βλεφαρίδες και δίνουν επιμήκυνση και όγκο στην βλεφαρίδες, γιατί φαίνονται περισσότερες και πιο μακριές και ανανεώνονται κάθε ένα μήνα περίπου.»

«Στις φυσικές βλεφαρίδες που είναι καθοδικές, αυτές δηλαδή που έρχονται σε τελείως ευθεία γραμμή- πρέπει να χρησιμοποιείται απαραίτητα μισή τουλάχιστον βλεφαρίδα στο τέλος της, γιατί όπως κολλάει στο τελείωμα δίνει αυτόματα όγκο και ανέβασμα.» επισημαίνει η Φωφώ. «Αυτές οι βλεφαρίδες ακόμη και με το ειδικό βουρτσάκι που γυρνάει τις βλεφαρίδες, ακόμη και με τη μάσκαρα δεν κρατάνε το αποτέλεσμα για ικανοποιητικό διάστημα» λέει.

«Προσωπικά είμαι κατά των εργαλείων που γυρνάνε τις βλεφαρίδες προς τα επάνω –τα ειδικά ψαλίδια- γιατί με την πάροδο των χρόνων οι βλεφαρίδες σπάνε» μας εξομολογείται και συνεχίζει δίνοντας την λύση «Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών με τις καθοδικές βλεφαρίδες, επιλέξτε να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες που θα τις φορέσετε λίγο πιο πάνω, ώστε οι φυσικές σας βλεφαρίδες θα κολλήσουν μαζί τους καθώς βάζετε μάσκαρα και θα δώσουν μία ανοδική αίσθηση.»

«Μία άλλη λύση είναι να κάνετε περμανάντ βλεφαρίδων» λέει και εξηγεί «Γίνεται με ειδικό υλικό, σε έμπιστους αισθητικούς που ειδικεύονται σε αυτό και δεν καταστρέφεται τίποτα. Απλά λύνετε το πρόβλημα.»