The Lipstick Mission

The Lipstick Mission

Μία αποστολή, ένας διαγωνισμός από την Oriflame, σας κάνει beauty queens.

Η Oriflame, «συσπειρώνει» τις λάτρεις των χρωμάτων, της ομορφιάς και της ζωής με αφορμή τα 19α γενέθλιά της στην Ελλάδα και τις καλεί να συμμετέχουν σε μία πραγματικά διασκεδαστική αποστολή ομορφιάς. Διεξάγει ένα διαγωνισμό για το πιο δημοφιλές item κάθε γυναικείου νεσεσέρ, το κραγιόν. Αυτό το προϊόν-αξεσουάρ με ιστορία δεκαετιών και δυναμική αμέτρητων αποχρώσεων γίνεται το κέντρο του κόσμου σας.

Αν, ανήκετε σε αυτές που ορκίζονται στο κραγιόν τους και δεν το αποχωρίζονται ποτέ, μπορείτε να διεκδικήσετε επίσημα πλέον τη θέση της Kissing Manager με δωρεάν προϊόντικές «αποδοχές» για έναν ολόκληρο χρόνο συνολικής αξίας 1.000€, επαγγελματική φωτογράφηση, συνέντευξη στο Online Business & Beauty Magazine της Oriflame και την δική σας digital στήλη στο www.oriflame.gr για να μοιράζεστε τη γνώμη σας για τα αγαπημένα σας κραγιόν και όχι μόνο.

Για να εμπνευστείτε επισκεφθείτε την www.youtube.com και κάντε την kissing manager αίτησή σας στις 30/4 με προθεσμία ως τις 20/5. Οι δύο νικήτριες lipstick lovers θα ανακοινωθούν στις 15/6. Περισσότερες πληροφορίες στο www.oriflame.gr/kissingmanager.