Ποιος είναι τελικά το αφεντικό;

Ποιος είναι τελικά το αφεντικό;

Η Bridal Collection της Essie είναι διασκεδαστική και με αίσθηση του χιούμορ.

«Κάθε χρόνο ανυπομονώ να λανσάρω τη νέα γαμήλια συλλογή essie έχοντας πάντα στο μυαλό μου τις νύφες. Οι γάμοι είναι κάτι το υπέροχο και δεν κουράζομαι ποτέ να ακούω για το ποια επέλεξε να χρησιμοποιήσει βερνίκι essie την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της» λέει η Essie Weingarten, Ιδρύτρια και Global Creative Director. «Είτε πρόκειται για εκδήλωση σε στενό κύκλο στην παραλία είτε για κοσμικό γάμο με πολυάριθμους καλεσμένους, το τέλειο μανικιούρ είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε το δαχτυλίδι σας. Αλλά και το φόρεμα της παρανύμφου θα δείχνει ακόμα καλύτερο σε συνδυασμό με βερνίκι essie» συμπληρώνει.

«Φέτος, δε μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και να μη δημιουργήσω τέλειες παστέλ αποχρώσεις με σκοπό να κολακέψω τις μέλλουσες νύφες καθώς θα περπατάνε στο διάδρομο της εκκλησίας για να πουν το «ναι». Δημιούργησα ένα απαλό μοβ, ένα αξιολάτρευτο πράσινο, ένα λαμπερό λευκό σαν τριαντάφυλλο και ένα ντελικάτο φωτεινό ροζ.»

Πρόκειται για τα: Love & acceptance, Who is the boss, Instant hot και Like to be bad. Η συλλογή είναι απίστευτα σοφιστικέ και εκλεπτυσμένη αλλά και με ένα μαγικό άγγιγμα για το τέλειο παραμυθένιο τέλος.

Αν ανήκετε στις μέλλουσες νύφες που αισθάνονται σίγουρες για τον εαυτό τους και θέλουν να διασκεδάσουν με το χρώμα διαλέξτε από την υπέροχη τετράδα των νοσταλγικών παστέλ αποχρώσεων που είναι μια επιστροφή στον ρομαντισμό σε συνδυασμό με τις κλασσικές τάσεις της σεζόν.

Όπως εξηγεί η Essie Weingarten «Η προετοιμασία για τη μεγάλη μέρα μπορεί να είναι αγχωτική. Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι να διασκεδάζεις κατά τη διάρκεια! Προτείνω μια επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς παρέα με τις παρανύμφους. Πηγαίνετε μαζί για ένα πάρτι μανικιούρ και πεντικιούρ. Το να μοιράζεσαι είναι μια υπέροχη εμπειρία, είναι η προγαμήλια συνταγή μου για να διώξετε το άγχος».