Οι RozCat’s Creations μας αποκαλύπτουν πως είναι να κάνεις το χόμπι σου δουλειά

Οι RozCat’s Creations μας αποκαλύπτουν πως είναι να κάνεις το χόμπι σου δουλειά

Η Ροζαλή και η Κατερίνα δημιουργούν έναν κόσμο πιο όμορφο και μας καλούν να τον μοιραστούμε μαζί τους.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.... Με τη Ροζαλή είμαστε φίλες πάρα πολλά χρόνια και κατά καιρούς ενώναμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε του συγγενείς και τους φίλους μας να οργανώσουν τους γάμους και τις βαφτίσεις των παιδιών τους. Απ' ότι φάνηκε άρεσαν αυτά που τους κάναμε γιατί ο ένας φίλος έφερε τον άλλο, με αποτέλεσμα να το δούμε κι εμείς πιο σοβαρά.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ... Όταν ανακάλυψα τις γάτες-αυτές που έχουμε στο logo μας-μου άρεσαν πάρα πολύ. Αποφάσισα να τις κρατήσω χωρίς να έχω κάπου να τις χρησιμοποιήσω. Μετά ψάχναμε όνομα και κάποια στιγμή λέω στη Ροζαλί "θα σου πω τι μου ήρθε για να γελάσουμε... πως θα σου φαινόταν να ήμασταν η Roz(ali) και η Cat(erina) με logo τις δυο γάτες;" . Εγώ τό 'πα για πλάκα αλλά η Ροζαλή το λάτρεψε αμέσως κι έτσι κάναμε τα δικά μας βαφτίσια. RozCat's creations λοιπόν!

ΑΡΧΙΣΑΜΕ... να φωτογραφίζουμε τις δουλειές που κάναμε, φτιάξαμε σελίδα στο facebook τέλη Σεπτέμβρη και διαπιστώσαμε ότι τα like άρχισαν να πέφτουν βροχή. Το fb το χρησιμοποιούμε σα blog. Μας αρέσει να ανεβάζουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση τις νέες μας δημιουργίες, αλλά και συμβουλές, tips & ιδέες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά κι από όλο τον κόσμο, και είναι γεγονός ότι η παρέα μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα με μεγάλο ρυθμό.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ... να πειραματιζόμαστε με χαρτιά, πλεξιγκλάς, ξύλα, μέταλλα, κορδέλες, χάντρες δαντέλες υφάσματα.

ΑΓΑΠΑΜΕ... ιδιαίτερα τα custom made δώρα γιατί έχουν πάντα κάποιο προσωπικό στοιχείο από αυτόν που απευθύνονται.

ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ...τα εποχιακά δώρα(πασχαλινές λαμπάδες, χριστουγεννιάτικα στολίδια κλπ) γιατί μας βάζουν σε γιορτινό mood από πάρα πολύ νωρίς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ... ανέβηκε και το site μας www.rozcats.gr

ΤΩΡΑ... είναι εποχή που είμαστε στο τρέξιμο... αυτό όμως δε μας αγχώνει, είναι το hobby μας. Και ξέρεις όταν έχεις τη τύχη να κάνεις το hobby σου τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα θα είναι μόνο καλό, γιατί το αγαπάς!