Όμορφο, φρέσκο δέρμα για πάντα; We like!

Όμορφο, φρέσκο δέρμα για πάντα; We like!

Μπείτε στο διαγωνισμό της Frezyderm στο facebook και κερδίστε τα must προϊόντα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης!

Το μυστικό για νεανική, λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στην καθημερινή φροντίδα της με τα κατάλληλα προϊόντα. Το Queen.gr δοκιμάζει όλες τις νέες προτάσεις της κοσμετολογίας και στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μας brands είναι η Frezyderm, η οποία υπογράφει αποτελεσματικές φόρμουλες βασισμένες στα πιο πρωτοποριακά συστατικά, με υπέροχες υφές.

Μόλις, λοιπόν, μάθαμε για τον σούπερ διαγωνισμό της σπεύσαμε να σας ενημερώσουμε γιατί κάθε beauty addict οφείλει να λάβει μέρος. Πώς; Απλά κάνοντας like στη σελίδα FREZYDERM- ΟΜΟΡΦΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο facebook. Εκεί θα βρείτε τη wish list της σελίδας όπου μπορείτε να προσθέσετε έως και 3 προϊόντα από τη σειρά Ενυδάτωσης – Αντιγήρανσης της Frezyderm, τα οποία επιθυμείτε να κερδίσετε. Όλοι όσοι κάνουν like και προσθέσουν στη wish list τους τα προϊόντα που επιθυμούν από 2/5 – 31/5 θα συμμετέχουν στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την 1η Ιουνίου 2012. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 10 τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν τα προϊόντα που έχουν στη wish list τους- να μια εξαιρετική ευκαιρία να αναβαθμίσετε το καθημερινό beaute σας, δεν συμφωνείτε;

Τα δώρα του διαγωνισμού θα είναι από την ολοκληρωμένη σειρά Ενυδάτωσης και Αντιγήρανσης της Frezyderm, μια σειρά με πολυλειτουργικά προϊόντα που προσφέρουν:
- την απαραίτητη για το δέρμα ενυδάτωση
- πρόληψη της δημιουργίας ρυτίδων και χαλάρωσης
- αναστροφή και αποκατάσταση από τα σημάδια της γήρανσης
έτσι ώστε η επιδερμίδα να είναι υγιής, νεανική και να ακτινοβολεί λάμψη και ζωντάνια.

Πάρτε μέρος τώρα: FREZYDERM- ΟΜΟΡΦΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ