Το χτένισμα της Marion Cotillard στο Met Ball 2012

Το χτένισμα της Marion Cotillard στο Met Ball 2012

Τα μυστικά του look από τον διάσημο hairstylist, Robert Vetica

Χαμηλών τόνων και αυθεντικά κομψή, η Marion Cotillard εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Ball 2012 με μια στράπλες μακριά τουαλέτα Dior στο χρώμα του αμέθυστου και με τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα ενδιαφέρον σινιόν- δημιουργία του celebrity hairstylist και Global Brand Ambassador της Moroccanoil, Robert Vetica.

Εμπνευσμένος από την ταινία Blade Runner, ο Vetica δημιούργησε ένα κομψό, μοντέρνο χτένισμα με τα μαλλιά απαλά τραβηγμένα πίσω σε ένα επιμελώς ατημέλητο κότσο που έδεσε γλυκά με τις κοντές αφέλειες της σταρ, οι οποίες αναδείκνυαν τα χαρακτηριστικά της.

Ο Robert Vetica εξήγησε πώς δημιούργησε αυτό το look: «Ξεκίνησα στεγνώνοντας απαλά τα μαλλιά της Marion με μία μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να δημιουργήσω φυσικό όγκο.
Στη συνέχεια, τράβηξα όλα τα μαλλιά προς τα πίσω δημιουργώντας μια χαλαρή γαλλική κοτσίδα. Έπειτα «πείραξα» την υφή της κοτσίδας με τα δάχτυλά μου, την έστριψα σε σινιόν και στερέωσα το αποτέλεσμα. Τέλος, ψέκασα τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα με φυσικό αποτέλεσμα και λάμψη».


Διαβάστε ακόμα: Τα πιο όμορφα πρόσωπα στο κόκκινο χαλί του Met Ball 2012