Αντιγράψτε το look της Marion Cotillard

Αντιγράψτε το look της Marion Cotillard

To εντυπωσιακό σινιόν της step by step από τον celebrity hairstylist, Robert Vetica

Με μια υπέροχη, στράπλες δημιουργία Dior σε μαύρο και midnight blue εμφανίστηκε η Marion Cotillard στην πρεμιέρα της ταινίας Rust & Bone στις Κάννες. Το look της συμπλήρωνε ένα υπέρκομψο σινιόν με όγκο, δημιουργία του Διεθνούς Πρεσβευτή της Moroccanoil-και hair stylist των star- Robert Vetica.

Ο ίδιος εξηγεί πώς να δημιουργήσετε το look:

1. Τραβήξτε τα μαλλιά σε μια αλογοουρά ακριβώς πίσω και κάτω από το στεφάνι. Για να δώσετε όγκο και να σταθερότητα σε αυτό το σινιόν, θα πρέπει να κρεπάρετε πολύ τα μαλλιά και στη συνέχεια να τα ψεκάσετε με λακ ώστε να διατηρηθεί το κρεπάρισμα στη θέση του.
2. Με μία χτένα με λεπτά δόντια, χτενίστε απαλά προς τα πίσω τα μαλλιά που έχετε κρεπάρει έως ότου να έχετε ένα ωραία στρογγυλεμένο αποτέλεσμα, όπως μία γιγαντιαία "φούσκα", και ψεκάστε πάλι με λακ.
3. Πάρτε την αλογοουρά που έχετε κρεπάρει και δέστε ένα λαστιχάκι στο τέλος της ώστε να παραμείνει ενωμένη. Στη συνέχεια, σπρώξτε την άκρη αυτή κάτω από τη βάση της αλογοουράς και σταθεροποιήστε τη.
4. Για το επόμενο βήμα, θα πρέπει να σταθείτε μπροστά από έναν καθρέπτη για να μπορέσετε να δώσετε καλύτερα σχήμα. Χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια, ξεκινήστε κοντά στο στεφάνι ενώ κρατάτε το σινιόν και αρχίστε να στερεώνετε τα μαλλιά. Φροντίστε να έχετε πάρα πολλά τσιμπιδάκια για να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τον υπερβολικό όγκο αυτού του χτενίσματος.
5. Τελειώστε με άφθονη ποσότητα από το Moroccanoil Luminous Hairspray για λάμψη και εκπληκτικό κράτημα.

Η τελευταία πινελιά στο look: Η Marion φόρεσε στα μαλλιά της ένα κολιέ Chopard αξίας 500.000 δολαρίων όμως εξίσου κομψό αποτέλεσμα μπορείτε να επιτύχετε χρησιμοποιώντας παρόμοια αξεσουάρ που ήδη έχετε.

Photo Credit: Ventureilli @ Wireimage


Διαβάστε ακόμα:
Οι ωραίες των Καννών
Αντιγράψτε το girly&glam χτένισμα της Diane Kruger στις Κάννες
Step by step το μακιγιάζ της Jessica Chastain στις Κάννες