Δοκιμάσαμε: «Μυθική» φροντίδα από τα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά!

Δοκιμάσαμε: «Μυθική» φροντίδα από τα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά!

Με το best seller έλαιο φροντίδας Mythic Oil της L'Oréal Professionnel  

Μια τυπική μέρα στο Queen.gr «τρέχει» συνήθως με ρυθμούς non stop. Όμως όταν έφτασε στα χέρια μου η πρόσκληση για μια A-list περιποίηση από τον Τρύφωνα Σαμαρά, για να δοκιμάσω το Mythic Oil της L'Oréal Professionnel, δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ.

Το ραντεβού μας κλείστηκε και την επόμενη μέρα βρέθηκα στο salon του αγαπημένου κομμωτή, ο οποίος έριξε μια ματιά στα μαλλιά μου και έκανε διάγνωση: "αρκετά αφυδατωμένα" μου είπε- ευτυχώς το timing ήταν τέλειο για να τα περιποιηθεί ένας κορυφαίος ειδικός με ένα κορυφαίο προϊόν, οπότε έκατσα στην καρέκλα και χαλάρωσα, ξέροντας πως τα μαλλιά μου βρίσκονται σε καλά χέρια.

Όπως μου εξήγησε ο Τρύφωνας, το Mythic Oil της L'Oréal Professionnel είναι ένα μεταξένιο έλαιο φροντίδας εμπνευσμένο από μια παράδοση χιλιάδων ετών, που σχετίζεται με τα έλαια της Ανατολής και την ευεργετική τους δράση στην περιποίηση των μαλλιών. Στην καρδιά της σύνθεσής του πρωταγωνιστεί το Έλαιο Avocado, γνωστό για τις εξαιρετικές θρεπτικές του ιδιότητες και την ανάλαφρη υφή του και το έλαιο σταφυλιού, που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα και ισχυρά αντιοξειδωτικά. Ο συνδυασμός των δύο κάνει το Mythic Oil ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης, με πολλαπλές χρήσεις, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Λίγες μόνο σταγόνες του (ή περισσότερες, αν τα μαλλιά σας είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα) αρκούν για να δώσουν βαθιά θρέψη, έντονη λάμψη και μεταξένια απαλότητα ενώ τιθασεύουν και το φριζάρισμα για πολλές ώρες.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα η σειρά εμπλουτίστηκε με εξειδικευμένες φόρμουλες για ακόμα πιο στοχευμένη δράση. «Οι γυναίκες που έχουν λεπτά έως κανονικά μαλλιά θα λατρέψουν το Mythic Oil Milk που είναι ένα πολύ απαλό γαλάκτωμα σε spray εμπλουτισμένο με βασιλικό πολτό, τα ξηρά μαλλιά θα βρουν απόλυτη ανακούφιση στο Mythic Oil Rich Oil με έλαια από φλοιό ρυζιού και argan που δίνουν άμεση απαλότητα και βαθιά θρέψη ενώ για τα βαμμένα μαλλιά το Mythic Oil Colour Glow είναι εξαιρετικό, γιατί περιέχει λινέλαιο και έλαιο cranberry, που είναι ιδιαιτέρως θρεπτικά ενώ περιέχει και φίλτρο UV για να προστατεύει το χρώμα από το ξεθώριασμα», μου είπε ο Τρύφωνας.

Για την περίπτωσή μου, επέλεξε το original Mythic Oil και τα περιποιήθηκε σε όλα τα στάδια: μετά το λούσιμο, το άπλωσε σε όλο το μήκος των μαλλιών μου, με έμφαση στις άκρες, και ήταν εντυπωσιακό το πόσο ευκολοχτένιστα έγιναν αμέσως. Αυτό το διαπίστωσα όχι μόνο όσο ήταν νωπά και τα χτένιζε αλλά και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του ισιώματος, όπου η βούρτσα κυριολεκτικά γλιστρούσε πάνω στην τρίχα. Αυτό σημαίνει όχι μόνο πως η διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη αλλά πως η τρίχα προστατεύεται από το "σπάσιμο" και στεγνώνει πιο γρήγορα. Στο τέλος του ισιώματος, διαπίστωσα μεγάλη διαφορά: τα μαλλιά μου ήταν απίστευτα απαλά, σε όλο το μήκος τους, δεν υπήρχε ίχνος από φριζάρισμα και το χρώμα τους έλαμπε, σα να είχε φρεσκαριστεί με τον πιο απλό τρόπο, σε χρόνο μηδέν! Στο τέλος του χτενίσματος, ο Τρύφωνας άπλωσε λίγες ακόμα σταγόνες Mythic Oil στις άκρες, για άψογο φινίρισμα και... voila: μαλλιά του ονείρου, ακριβώς όπως τα περιμένεις από ένα «μυθικό» προϊόν περιποίησης με την υπογραφή της L'Oréal Professionnel!


Τα Mythic Oil θα τα βρείτε αποκλειστικά στα κομμωτήρια.