Αντιγράψτε το χτένισμα της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το χτένισμα της Kristen Stewart

Ένα ενδιαφέρον «mohawk» σινιόν 

Στην πρεμιέρα της «Χιονάτης» στο Los Angeles, η σταρ εμφανίστηκε με ένα διαφορετικό σινιόν από τα συνηθισμένα. «Θέλησα να δώσω μια punk διάσταση σε αυτό το κλασικό, Βικτωριανό σινιόν» είπε ο celebrity hairstylist, Adir Abergel, και εξήγησε πώς το δημιούργησε:

1. Ξεκίνησε ψεκάζοντας στις ρίζες των μαλλιών της σταρ ένα προϊόν για όγκο ώστε να δημιουργήσει μια βάση στο χτένισμα- συγκεκριμένα χρησιμοποίησε το Coiff Bouffant Lifting and Texturizing Spray Gel του Frederic Fekkai.

2. Στη συνέχεια έδωσε ακόμα περισσότερο όγκο στη ρίζα περνώντας τα δάχτυλά του από τα μαλλιά της Kristen και ψέκασε σε όλο το κεφάλι της το ξηρό σαμπουάν της Klorane για να βελτιώσει την υφή της τρίχας και να επιτύχει κράτημα.

3. Κρέπαρε ελαφρά τις ρίζες για να δώσει ύψος στο χτένισμα και έφτιαξε μια ανάποδη γαλλική πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού προς την κορυφή του. Ύστερα πήρε τούφες στην κορυφή του κεφαλιού, τις έπλεξε (για να δημιουργήσει αυτό το mohawk αποτέλεσμα) και τις στερέωσε με τσιμπιδάκια.

4. Επόμενο βήμα: έπλεξε τα μαλλιά στο σημείο όπου συναντήθηκαν οι δύο γαλλικές και τα στερέωσε με τσιμπηδάκια.

5. Για να σταθεροποιήσει το χτένισμα και να δώσει λάμψη χρησιμοποίησε μια λακ με δυνατό κράτημα, όπως η Sheer Hold του Frederic Fekkai.


Διαβάστε ακόμα: Βήμα-βήμα το glam σινιόν της Kristen Stewart στην πρεμιέρα της «Χιονάτης» στο Λονδίνο