Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Emma Stone

Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Emma Stone

Φυσικά λαμπερή ως Gwen Stacy στην ταινία The Amazing Spider-Man

Τον εφηβικό έρωτα του Peter Parker υποδύεται η 23χρονη Emma Stone στην μεγάλη οθόνη και η makeup artist Ve Neill, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της ηθοποιού στα γυρίσματα αποκάλυψε στο allure.com όλες τις λεπτομέρειες.

«Στόχος μου ήταν να κρατήσω το look της πολύ νεανικό, με φυσική λάμψη. Η Emma έχει αυτά τα μεγάλα μάτια που είναι εκπληκτικά. Οπότε έκανα μια λεπτή μαύρη γραμμή με το Chromaline της M.A.C. στις πάνω βλεφαρίδες για να δώσω ένταση στα μάτια της. Στη συνέχεια χρησιμοποίησα πολλά χρώματα στο πάνω βλέφαρο- μπλε, καφέ, παγωμένο λευκό και γκρι- αλλά τα κράτησα πολύ απαλά και χαριτωμένα. Δεν έκανα τίποτα που να την δείχνει glamorous.

Σε γενικές γραμμές, όσο πιο πολύ μακιγιάζ χρησιμοποιεί μια γυναίκα τόσο πιο μεγάλη δείχνει. Οπότε στο πρόσωπο της Emma άπλωσα μόνο το φον ντε τεν HD Foundation της Make Up For Ever και ένα απαλό ροδακινί ρουζ. Στα χείλη της χρησιμοποίησα το Chubby Moisturizing Lip Colour της Clinique στη φυσική απόχρωση των χειλιών της, έτσι ώστε να δείχνουν ενυδατωμένα. Και βέβαια, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην φροντίδα της επιδερμίδας της- την οποία προσέχει και η ίδια πολύ, ούτως ή άλλως».

Όσο για το προϊόν SOS, που την έσωσε στα γυρίσματα, η Ve Neill ορκίζεται στα χαρτάκια κατά της λιπαρότητας της M.A.C. «Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κρατάω την επιδερμίδα της ματ και φρέσκια, χωρίς να την επιβαρύνω συνέχεια με πούδρα».