Με τα μάτια μιας Star!

Με τα μάτια μιας Star!

Δοκιμάσαμε τη νέα, εκπληκτική μάσκαρα Hypnôse Star της Lancôme και μάθαμε step by step το glam μακιγιάζ της Daria από τον makeup artist Νίκο Κάζη

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy
2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Με τον makeup artist της Lancôme, Νίκο Κάζη, είχα συναντηθεί λίγες μέρες νωρίτερα στην επίσημη παρουσίαση της νέας μάσκαρα Hypnôse Star της Lancôme και όταν με κάλεσε να την δοκιμάσω για να διαπιστώσω με τα μάτια μου γιατί είναι το νέο θαύμα της μάρκας στο μακιγιάζ, δεν μπόρεσα να πω όχι (φυσικά).

Δώσαμε, λοιπόν, ραντεβού στο σταντ της Lancôme στο Hondos Center Ερμού και ο Νίκος πρότεινε να μου δείξει βήμα-βήμα το glam μακιγιάζ της Daria Werbowy με τα star products: τη νέα μάσκαρα Hypnôse Star και τις ολοκαίνουριες σκιές Ombre Hypnôse.


«O πρωταγωνιστής αυτού του μακιγιάζ είναι τα μάτια. Χρησιμοποιούμε τις νέες σκιές Ombre Hypnôse της Lancôme, οι οποίες έχουν υπέροχη μεταξένια υφή, απλώνονται τέλεια και επιπλέον περιέχουν στη σύνθεσή τους Proxylane, ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό συστατικό της κοσμετολογίας.



Ξεκινάτε με την Ombre Hypnôse Sable Echante P102 την οποία απλώνετε (με το δάχτυλο ή με πινέλο) σε όλο το κινητό βλέφαρο με ταμποναριστές κινήσεις από έξω προς τα μέσα μέχρι και την κόγχη των ματιών. Συνεχίζετε δίνοντας έμφαση σε όλο το περίγραμμα και κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων με το πινελάκι. Μέχρι αυτό το σημείο, το μακιγιάζ είναι glam αλλά για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, παίρνουμε την μαύρη σκιά Ombre Hypnôse Star Black S310 και ντεγκραντάρουμε πάρα πολύ κοντά στις βλεφαρίδες, φτάνοντας περίπου μέχρι τη μέση του ματιού. Κάνουμε το ίδιο και από κάτω, κάνοντας καλό blending με τα δύο χρώματα. Για να μεγαλώσουμε και να φωτίσουμε την εσωτερική κόγχη των ματιών, χρησιμοποιούμε την ιριδίζουσα σκιά Ombre Hypnôse Erika I 202,που λειτουργεί ως highlighter. Συνεχίζουμε με μια γραμμή eyeliner σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες, ξεκινώντας από την εσωτερική κόγχη και δίνοντας μια ανοδικότητα στη γραμμή προς τα έξω. Το μολύβι ματιών επανέρχεται δυναμικά αυτή τη σεζόν, οπότε το χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε τη γραμμή των κάτω βλεφάρων και το ενώνουμε στην εξωτερική γωνία με τη γραμμή του eyeliner.


Και ήρθε η ώρα για τη μάσκαρα: η Hypnôse Star, η νέα μάσκαρα της Lancôme,θα απογειώσει το βλέμμα και θα δώσει glamorous όγκο. Διαθέτει εργονομικό βουρτσάκι με 2 όψεις, μια επίπεδη για όγκο και μια λοξή για διαχωρισμό και καμπύλες- οπότε ξεκινάτε να περνάτε την μάσκαρα από την επίπεδη πλευρά στη ρίζα των βλεφαρίδων, με ζιγκ ζαγκ κινήσεις, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία των ματιών προς τα μέσα. Στη συνέχεια, με τη λοξή πλευρά τις χτενίζετε, ώστε να τους δώσετε μοναδικό όγκο και αισθησιακές καμπύλες. Και δεν είναι μόνο αυτό: η ειδική της σύνθεση με μαλακά και σκληρά κεριά νέας γενιάς σταθεροποιούν το αποτέλεσμα και φροντίζουν για τη σωστή κατανομή του προϊόντος, τα αιθέρια έλαια τρέφουν τις βλεφαρίδες ενώ οι εξαιρετικές χρωστικές της Hypnose Star δίνουν ένα βαθύ μαύρο χρώμα που δεν έχετε ξαναδεί, δημιουργούν αυτό που ονομάζουμε Black Diamond εφέ, που αντανακλά το φως σαν μαύρο διαμάντι. Αν θέλετε μπορείτε να περάσετε και δεύτερη, ακόμα και τρίτη στρώση, ακριβώς επειδή περιέχει μαλακά κεριά νέας τεχνολογίας, χάρη στα οποία οι βλεφαρίδες δεν κολλάνε, και δεν δημιουργούνται κόμποι!



Πριν το μακιγιάζ των ματιών φροντίζουμε να δημιουργήσουμε μια ομοιόμορφη φυσική βάση με το Teint Miracle της Lancôme. Αυτό το προϊόν δίνει ένα αποτέλεσμα φυσικής, γυμνής επιδερμίδας και η τεχνολογία Αura Ιnside που διαθέτει, βγάζει στην επιφάνεια την εσωτερική σας λάμψη. Επιπλέον, έχει πάνω από 40% νερό με αποτέλεσμα να κρατάει την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 18 ολόκληρες ώρες. Μπορείτε να το απλώσετε με τα χέρια αλλά εγώ σας προτείνω το ειδικό πινέλο για φον ντε τεν με το οποίο μπορείτε να το στρώσετε τέλεια στο πρόσωπο.Απλώστε το με κινήσεις από μέσα προς τα έξω και μετά κάθετα, και μην ξεχνάτε να το σβήνετε όμορφα στη γωνία του λαιμού, στο μέτωπο και στο περίγραμμα του προσώπου.

Στη συνέχεια πάμε να φωτίσουμε το πρόσωπο με το Τouche Μiracle, με το οποίο φωτίζουμε την εσωτερική κόγχη των ματιών, το τόξο κάτω από το φρύδι, τις παρυφές της μύτης και το περίγραμμα χειλιών-να έχετε υπόψη πως πολλές φορές, απλά φωτίζοντας το περίγραμμα των χειλιών μπορείτε να αποφύγετε εντελώς να χρησιμοποιήσετε μολύβι.

Επόμενο βήμα, να σμιλεύσουμε τα χαρακτηριστικά με ένα bronzer, και συγκεκριμένα, το Star Bronzer της Lancôme.Ξεκινάμε από τα ζυγωματικά, πηγαίνουμε στο περίγραμμα του προσώπου και σβήνουμε στο λαιμό και κοντά στις παρυφές των μαλλιών. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύουμε το οβάλ του προσώπου και σμιλεύουμε τις γωνίες του.

Tip: Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα και σας πέσει σκιά στην επιδερμίδα κάτω από τα μάτια βουτήξτε μία μπατονέτα στο makeup ή το concealer σας, και «κυλώντας» την πάνω στο σημείο, μαζέψτε τα υπολείμματα- θα διαπιστώσετε πως είναι σούπερ αποτελεσματικό κόλπο και δεν υπάρχει περίπτωση να μουτζουρωθείτε.

Τελευταία κίνηση, τα χείλη: αφού βελτιώσετε το περίγραμμά τους με ένα μολύβι, αποφεύγοντας τις υπερβολές, απλώστε ένα εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν. Αυτό που φοράει η Daria στην καμπάνια είναι το κραγιόν Rouge in Love της Lancôme που ντύνει τα χείλη με ένα πλούσιο χρώμα, δίνει έξτρα λάμψη και διάρκεια ενώ περιέχει και Proxylane, που τους προσφέρει εντατική αντιγηραντική φροντίδα».

Τώρα κορίτσια, ξέρετε γιατί η Hypnôse Star είναι η απόλυτη μάσκαρα για το νεσεσέρ σας. Και αν είστε μία από τις 7 τυχερές του διαγωνισμού μας, ξέρετε όλα τα βήματα για να αντιγράψετε το τέλειο, Star Eyes look της Daria!