Αντιγράψτε το look: το χαλαρό, sexy χτένισμα της Ashley Greene

Αντιγράψτε το look: το χαλαρό, sexy χτένισμα της Ashley Greene

Στην πρεμιέρα της ταινίας The Apparition

Ανεπιτήδευτο glamour- αυτό είχε στο μυαλό του ο hairstylist των σταρ, Ted Gibson, για την εμφάνιση της Ashley Greene στο κόκκινο χαλί της ταινίας The Apparition.

Ο ίδιος εξήγησε βήμα βήμα πώς δημιούργησε αυτό το λιτό αλλά υπέροχα θηλυκό look: «Η φροντισμένη χωρίστρα στο κέντρο και η όμορφη υφή των μαλλιών της ήταν τα σημεία-κλειδί αυτού του χτενίσματος- τα νέα αστέρια του Hollywood στα καλύτερά τους!


Ξεκίνησα απλώνοντας έναν αφρό styling σε όλο το κεφάλι της Ashley και στη συνέχεια στέγνωσα τα μαλλιά της με το πιστολάκι, περνώντας τα δάχτυλά μου ανάμεσά τους, ώστε να δημιουργήσω μια σχετικά "πειραγμένη" υφή. Δεν ήθελα τα μαλλιά της να είναι λεία, αλλά να έχουν πολλή κίνηση και υφή που να μαγνητίζει το βλέμμα. Μετά το πιστολάκι, χώρισα τα μαλλιά της σε χοντρές τούφες και τις πέρασα με ένα σίδερο για μπούκλες, μεσαίου μεγέθους. Επόμενο βήμα, ένα σίδερο ισιώματος με το οποίο χαλάρωσα τις μπούκλες σε απαλά waves και μετά, άπλωσα ένα προϊόν styling που τιθασεύει το φριζάρισμα και δίνει λάμψη. Τέλος, για να σιγουρευτώ πως το χτένισμα θα κρατήσει ψέκασα ένα ελαφρύ πέπλο λακ σε όλο το κεφάλι της Ashley.»



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το λαμπερό,μίνιμαλ μακιγιάζ της Kate Beckinsale

Πώς θα φρεσκάρετε το βραδινό μακιγιάζ σας με 4 κινήσεις

Αντιγράψτε το look: τα glossy χείλη της Anne Hathaway