Το φάκελο της ομορφιάς παρακαλώ

Το φάκελο της ομορφιάς παρακαλώ

Μην περιμένετε να ανοίξει κάποιος το φάκελο και να σας δώσει το Oscar, ανοίξτε μόνες σας το φάκελο με το αγαπημένο σας προϊόν ομορφιάς και κερδίστε την προσωπική σας λάμψη.

Υπάρχει υπερπληθώρα αγαθών γύρω μας και ο χώρος στα σπίτια μας είναι αντιστρόφως ανάλογος. Για να χωρέσουν όλα αυτά στην καθημερινότητα μας, υπάρχει η τάση πολλά να μικραίνουν και να γίνονται μίας χρήσης, πράγμα που δίνει αμεσότητα.


Επιπλέον, απαιτούμε το καλύτερο σε κάθε επίπεδο, αναζητώντας χρηστικά, έξυπνα προιόντα, που θα μας γλιτώσουν χρόνο, χρήμα και χώρο. Καιρός να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και άμεση. Μία καλή αρχή είναι τα προϊόντα ομορφιάς σε φακελάκια.


Μία τάση που ξεκίνησε και βρήκε ανταπόκριση από πολλές γυναίκες. Σιγά-σιγά, μεγάλωσε και συνεχίζει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, μπαίνοντας σε όλα τα κεφάλαια της ομορφιάς, παραμένοντας ευτυχώς για μας, πάντα «μικρή», βολική και συνεργάσιμη.


Γιατί να επιλέξετε φακελάκια:


•Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο προϊόν –εφόσον πωλείται σαν μονάδα- και να το ξαναγοράσετε μόνο αν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένες. Έτσι, δεν «πετάτε» χρήματα σε κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

•Χρησιμοποιείτε όση ποσότητα χρειάζεται ακριβώς, χωρίς να ανησυχείτε ότι κάνετε λάθος στην δοσολογία.

•Μπορείτε να κρίνετε απαραίτητη τη χρήση του προϊόντος μία φορά. Και στην συνέχεια να το φυλάξετε για την επόμενη, ακόμη κι αν είναι μετά από πολλούς μήνες, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα χαλάσει τόσο καιρό ανοιχτό.

•Η συσκευασία τους εγγυάται τη σωστή υγιεινή. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος ερεθισμών και μολύνσεων.

•Μπορείτε να έχετε μαζί σας σε κάποιο ταξίδι, περισσότερα προϊόντα που μπορεί να σας χρειαστούν, πράγμα που δεν είναι εφικτό, αν τα είχατε σε μπουκάλια ή βάζα.

•Σε περίπτωση μεταφοράς μηδενίζεται τον κίνδυνο να «ανοίξει» κάτι στο νεσεσέρ σας και να λερώσει τα υπόλοιπα.

Στη σειρά Express Gold της Apivita, θα βρείτε σε φακελάκια μάσκες που θα αλλάξουν το δέρμα σας και patches που θα ξεκουράσουν τα μάτια σας. Η Μάσκα Σύσφιγξης & Ανάπλασης με Βασιλικό Πολτό είναι αυτή που θα σας κάνει ανοίγοντας το φάκελο να νιώσετε ότι κρατάτε το χρυσό αγαλματάκι στα χέρια σας.