Αντιγράψτε το look: το sleek ponytail του οίκου Acne

Αντιγράψτε το look: το sleek ponytail του οίκου Acne

Ο Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals, εξηγεί πώς το δημιούργησε

acne2F

«Είναι πολύ μίνιμαλ, πολύ λιτό, χωρίς όμως να είναι βαρετό. Έχω δημιουργήσει ένα look που είναι αισθησιακό και ταυτόχρονα όμορφο», δήλωσε ο Eugene Souleiman, Global Creative Director, Care & Styling της Wella Professional ο οποίος επιμελήθηκε το hairstyling των μοντέλων στο show του label Acne για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

«Ήθελα να μοιάζει με γλυπτό για να ισορροπεί την εκλεκτική συλλογή ρούχων με πινελιές από τη Βικτωριανή εποχή, την ιππασία, το πανκ και το bondage. Όταν δημιουργείς ένα μίνιμαλ look πρέπει να έχει άποψη, διαφορετικά καταλήγει να δείχνει βαρετό και δεν ήθελα καθόλου κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Eugene.

«Το look βασίστηκε στο ponytail αλλά το σημείο στο οποίο εστίασα κυρίως ήταν η χωρίστρα η οποία προσαρμόστηκε έτσι, ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα του κάθε μοντέλου. Για την αλογοουρά χώρισα τα μαλλιά σε τρία τμήματα για να δώσω μεγαλύτερη έμφαση στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να προσθέσω ένταση. Στη συνέχεια, το look ολοκληρώθηκε με την εφαρμογή τζελ στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού ώστε το φως να αντανακλά στα μαλλιά και να δημιουργεί μια σχεδόν αρχιτεκτονική αίσθηση».



Αποκτήστε το look:
-Ξεκινήστε με φρεσκολουσμένα και περιποιημένα μαλλιά στα οποία έχετε χρησιμοποιήσει το Shampoo και Conditioner της σειράς Enrich Wella Professionals, για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι σε άριστη κατάσταση.
-Στεγνώστε τα μαλλιά με πιστολάκι χρησιμοποιώντας το Velvet Amplifier ορός προετοιμασίας για να δημιουργήσετε ένα απαλό και λείο φινίρισμα.
-Ισιώστε τα μαλλιά για να εξασφαλίσετε απόλυτα λεία μαλλιά και, στη συνέχεια, κάντε μια χωρίστρα στο πλάι, στη μέση ή διαγώνια.
-Χωρίστε τα μαλλιά σε τρία μέρη, πίσω, αριστερά και δεξιά και βουρτσίστε το πίσω μέρος καλά και δέστε σφιχτά χαμηλά στον αυχένα.
- Τραβήξτε προς τα πίσω τη δεξιά πλευρά των μαλλιών, βουρτσίζοντας απαλά με το σπρέι Wella Professionals Super Set Λακ Φινιρίσματος για να δημιουργήσετε ένα τέλεια λείο look και πιάστε τα μαλλιά σε αλογοουρά.
-Επαναλάβετε με την αριστερή πλευρά.
-Με μια βούρτσα για βαφή μαλλιών, περάστε σε μια τούφα το τζελ γλυπτικής Wella Professionals Sculpt Force γύρω από τη γραμμή του προσώπου έως το πάνω μέρος του αυτιού. Με τη φυσούνα από το πιστολάκι, στεγνώστε το τζελ για να το σταθεροποιήσετε.
-Τέλος, ψεκάστε λίγο Wella Professionals Shimmer Delight Σπρει Λάμψης για να δημιουργήσετε ένα άψογο λείο look.