Πώς να επιλέξετε κραγιόν

Πώς να επιλέξετε κραγιόν

Tips από την διάσημη makeup artist Bobbi Brown

Όπως λέει η Bobbi Brown, ένα nude κραγιόν είναι απαραίτητο για το νεσεσέρ κάθε γυναίκας- και το να βρείτε την ιδανική απόχρωση είναι σαν να ψάχνετε το τέλειο τζιν για τη σιλουέτα σας. Ιδού κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να βρείτε την τέλεια nude απόχρωση και όχι μόνο.


- Το πιο ευέλικτο nude είναι εκείνο που είναι μια ιδέα πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, λέει η Bobbi Brown και αυτό γιατί σχεδόν γίνεται ένα με τα χείλη και τα αναδεικνύει, ακριβώς όπως αναδεικνύει μια στρώση μάσκαρα τα μάτια. Στις ανοιχτόχρωμες ταιριάζει περισσότερο το ροζ του τριαντάφυλλου ενώ στις πιο σταρένιες ένα καφέ- ροδακινί. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε στο νου σας πως ένα ουδέτερο κραγιόν δεν θα πρέπει να έχει το χρώμα του concealer και πως ένα ματ κραγιόν που είναι σε πιο ανοιχτη απόχρωση από τα χείλη σας θα κάνει το πρόσωπό σας να δείχνει "χλωμό".

- Δοκιμάστε το κραγιόν με τον σωστό τρόπο. Απλώστε το στο κέντρο του κάτω χείλους- προσοχή, όχι στο χέρι σας- και προσπαθήστε να το δοκιμάσετε σε φυσικό φως για να έχετε μια αρκετά ακριβή αίσθηση της απόχρωσης. Αν δοκιμάσατε τρεις-τέσσερις αποχρώσεις, σταματήστε γιατί το πιο πιθανό είναι πως τα χείλη σας θα έχουν κρατήσει κάποιες απο τις χρωστικές και η επιλογή σας δεν θα είναι η σωστή.

- Κάθε σεζόν έχει τα δικά της trends στο χρώμα των χειλιών- μη διστάζετε λοιπόν να δοκιμάσετε και πιο τολμηρές, βαθιές αποχρώσεις. Πώς μπορείτε να τις φορέσετε: απλώστε μια στρώση του nude κραγιόν σας και από πάνω μια απαλή στρώση της σκούρας απόχρωσης.