Αποκτήστε το μακιγιάζ της Michelle Williams στα Oscar

Αποκτήστε το μακιγιάζ της Michelle Williams στα Oscar

Η υποψήφια για «Oscar καλύτερου ηθοποιού» στο «Blue Valentine» έλαμψε με μακιγιάζ Chanel.

Η Michelle Williams, με τη βοήθεια της make-up artist Jeanine Lobell, και των προϊόντων από το μακιγιάζ της Chanel για την Άνοιξη 2011 δημιούργησε το look της, εμπνευσμένη από το κούρεμα και το στυλ των μαλλιών της που παραπέμπει σε νεράιδα.

Στο δέρμα της το Vitalumiere Aqua Ultra Light Skin Perfecting Makeup B10, έδωσε λάμψη και φρεσκάδα ενώ το μακιγιάζ σταθεροποιήθηκε με τη Natural Finished Press Pressed Powder Translucent 1.

Στα μάτια οι σκιές Quadra Eyeshadow Smoky Eyes δημιούργησαν ένα αιθέριο αποτέλεσμα: η ασημί σκιά χρησιμοποιήθηκε σαν βάση και μία απόχρωση από τη βάση των βλεφαρίδων και σε όλο το κινητό βλέφαρο έδωσε σχήμα στο μάτι. Η ίδια απόχρωση μπήκε και στο κάτω βλέφαρο στη βάση των βλεφαρίδων. Η μαύρη σκιά αναμίχθηκε και χρησμοποιήθηκε σαν γραμμή. Η Inimitable Waterproof Mascara σε Noir ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών.

Τα φρύδια υπογραμμίστηκαν με Precision Brow Definer σε Blond Claire –μάλλον όμως το αποτέλεσμα ήταν κάπως υπερβολικό και έκανε τα φρύδια της να ξεχωρίζουν παραπάνω από ότι θα έπρεπε.

Μία ροζ λάμψη στα μήλα δόθηκε με το Blush DuoTweed Effect στην απόχρωση Pink Tweed και στα χείλη το Rouge Coco Lip Colour σε Rose Dentelle αναμίχθηκε με λίγο Vitalumiere Aqua foundation, για να δημιουργήσει ένα εφέ που κάνει τα χείλη να «σβήνουν» μέσα στην επιδερμίδα.