Hailee Steinfeld: το look της νεαρότερης υποψήφιας στα φετινά Oscar

Hailee Steinfeld: το look της νεαρότερης υποψήφιας στα φετινά Oscar

Το μικρό της ηλικίας της ταίριαξε απόλυτα με τα γλυκά ροζ της Chanel και το look της μπαλαρίνας.

Το μακιγιάζ της πιο μικρής υποψήφιας για Oscar φέτος της Hailee Steinfeld, επιμελήθηκε o make-up artist Stephen Sollitto,αποκλειστικά με προϊόντα Chanel. Η έμπνευση για το μακιγιάζ της ήρθε από τη ροζ σκιά της παλέτας Quadra Eyeshadow της Chanel στην απόχρωση Mystic Eyes. Όλο το look παρέπεμπε σε μπαλαρίνα και υποστήριζε την τρυφερή της ηλικία και δεν είχε καθόλου «θράσος». Το ίδιο ίσχυε και για τα μαλλιά της.


Πρώτα από όλα είναι η ενυδάτωση. Γι' αυτό o make-up artist Stephen Sollitto, ξεκίνησε με την ενυδατική κρέμα της Chanel Beaute Initiale Energizing Multi Protection Cream. Αφού απορροφήθηκε άπλωσε στην επιδερμίδα με ένα υγρό σφουγγαράκι το Vitalumiere Aqua Skin Perfecting Foundation σε απόχρωση Beige-Tendre.


Μετά δούλεψε τα βλέφαρα των ματιών της με μία στρώση Professional Eyeshadow Base σε Beige. Στη γραμμή των βλεφαρίδων χρησιμοποίησε το Waterproof Long Lasting Eyeliner στην απόχρωση Cassis και στις άκρες έκανε πιο απαλό το αποτέλεσμα αναμιγνύοντας την σκούρα δαμασκηνί σκιά της Quadra Eyeshadow σε Kaska Beige. Κάτω από τις βλεφαρίδες στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποίησε το χρυσό από την ίδια παλέτα. Η μάσκαρα Inimitable Waterproof Mascara σε Noir ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών.


Στα μήλα χρησιμοποιήθηκαν δύο χρώματα. Κάτω από τα κόκκαλα των μήλων μπήκε αρχικά το Joues Contraste Powder Blush σε Espiegle και από πάνω ακριβώς το Blush Duo Tweed Effect στην απόχρωση Tweed Pink, πολύ απαλό από τα μήλα μέχρι τη μύτη της έδωσε ενιαίο χρώμα.


Στα χείλη μπήκε η απόχρωση Fetiche του Rouge Coco Shine Lip Colour και η απόχρωση Rose Dilemma του Glossimer έδωσε μία μικρή λάμψη στο κέντρο του κάτω χείλους.