Sandra Bullock: αντιγράψτε το στυλ της στα Oscar

Sandra Bullock: αντιγράψτε το στυλ της στα Oscar

Δείτε πως μπορείτε να αποκτήσετε το μακιγιάζ της Sandra Bullock στα Oscar.

Και για τη Sandra Bullock, το μακιγιάζ είχε τη σφραγίδα της Chanel συνολικά. Η make-up artist Angela Levin εμπνεύστηκε για το μακιγιάζ της από το glamour του παλιού Hollywood και τη λάμψη μίας πριγκίπισσας.


Η προετοιμασία του δέρματος της Sandra έγινε με Hydramax + Active Serum γύρω από τα μάτια, τα χείλη και τα μήλα της. Πάνω από αυτά λίγο Sublimage Concentrate έδωσε μία υπέροχη υγιή όψη στην επιδερμίδα.


Η βάση δημιουργήθηκε με το Vitalumiere Fluid Makeup στην απόχρωση Clair και στη γραμμή του πηγουνιού και το μέτωπο προστέθηκε το Mat Lumiere Luminous Matte Fluid Makeup στην ίδια απόχρωση. Έτσι, η λάμψη συγκεντρώνεται στο κέντρο του προσώπου.


Στα μάτια χρησιμοποιήθηκε η σκιά Kaska Beige από την παλέτα Quadra Eyeshadow. Το πιο σκούρο χρώμα με το ανοιχτό αναμίχθηκαν πολύ απαλά και στην πορεία λίγο μοβ μπήκε στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Με το Automatic Liquid Eyeliner σε Noir δημιουργήθηκε μία πολύ λεπτή ντελικάτη γραμμή.


Στα μήλα δόθηκε χρώμα με το Blush Duo Tweed Effect στην απόχρωση Tweed Fuchsia.

Στα χείλη το κραγιόν Rouge Coco Lip Colour στην απόχρωση Gabrielle απλώθηκε με το πινελάκι και μετά η Sandra έτριψε τα χείλη της μεταξύ τους, για να απλώσει ξανά με το πινελάκι το κραγιόν, ώστε να πετύχει το αποτέλεσμα έντονου χρώματος.