Η make-up artist Leslie Lopez μοιράζεται μαζί μας το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow στα Oscar

Η make-up artist Leslie Lopez μοιράζεται μαζί μας το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow στα Oscar

H make-up artist Leslie Lopez, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow μόνο με προϊόντα Chanel. Τo look της φρόντισε να είναι κλασικό και όμορφο αλλά ταυτόχρονα προσιτό.

«Στα μάτια της Gwyneth άπλωσα τη σκιά Fluid Iridescent Eyeshadow στην απόχρωση Delta, σε όλο το κινητό βλέφαρο και στην κόγχη του ματιού χρησιμοποίησα τη σκιά Soft Touch Eyeshadow στη απόχρωση Trace. Μετά έκανα μία μίξη των Brown και Taupe αποχρώσεων από την Quadra Eyeshadow Mystic Eyes, γύρω από το περίγραμμα των ματιών και υπογράμμισα τα μάτια με το Precision Eye Definer στην απόχρωση Brun. Η μάσκαρα Inimitable Mascara στην απόχρωση Noir, στις εξωτερικές άκρες των ματιών έκανα τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα» είπε η make-up artist Leslie Lopez

«Για να δώσω μία ζεστή απόχρωση στην επιδερμίδα, χρησιμοποίησα το Soleil Tan de Chanel σε Terre Ambre και μετά το Tweed Blush Duo σε Tweed Fuchsia στα μήλα» συνέχισε η Leslie και συμπλήρωσε «Στα χείλη το κραγιόν Chanel Rouge Coco Shine στην απόχρωση Canotier –που θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο- έδωσε το χρώμα και από πάνω μπήκε το Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss στην απόχρωση Insouciance».