Berry lips: πώς θα φορέσετε σωστά το trend της σεζόν

Berry lips: πώς θα φορέσετε σωστά το trend της σεζόν

Ζουμερά tips για άψογο αποτέλεσμα

Τα κραγιόν στις αποχρώσεις των μούρων πρωταγωνιστούν στην παλέτα αυτής της σεζόν, όμως - όπως συμβαίνει συνήθως με τους σκούρους τόνους- κρύβουν παγίδες. Η αγαπημένη makeup artist των σταρ, Molly R.Stern, δίνει πολύτιμες συμβουλές για sexy χείλη:


1. Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση.
Ο τόνος της επιδερμίδας σας θα σας οδηγήσει στην ιδανική απόχρωση κραγιόν. Αν ανοιχτόχρωμος, επιλέξτε μια σκουρα απόχρωση, αλλά φροντίστε να είναι διάφανη. "Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να δείχνετε σαν πρωταγωνίστρια σε ταινία του Tim Burton λέει η Molly Stern. Αν έχετε σταρένια επιδερμίδα μπορείτε να υποστηρίξετε ένα πιο πλούσιο χρώμα, πιο κοντινό στο βαθύ μοβ αυτό των μούρων.


2. Ζουμερά χείλη
Αν τα χείλη σας είναι λεπτά, ένα σκούρο κραγιόν θα τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο μικρά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε ένα τέτοιο κραγιόν, απλά χρειάζεται τρόπος: επιλέξτε ένα διάφανο stain και χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών για να γεμίσετε τα χείλη σας, αλλά με πολλή προσοχή. "Μην το παρακάνετε- δεν θέλετε να μοιάζετε με κλόουν", συμβουλεύει η Stern. Ένα άλλο trick είναι να απλώσετε ταμποναριστά το κραγιόν στο κέντρο των χειλιών, ώστε να δείχνουν πιο γεμάτα.

3. Μην ξεχνάτε τα ζυγωματικά σας
Ένα μυστικό για τέλεια berry lips είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας φρέσκο και λαμπερό. Χρησιμοποιήστε ένα διάφανο φον ντε τεν και concealer και ξεχάστε την πούδρα. Στη συνέχεια, απλώστε το blush, φροντίζοντας να ανήκει στην ίδια χρωματική παλέτα με το κραγιόν σας, ώστε να δένει σωστά και να μην κάνει άκομψο κοντράστ. Αν δεν έχετε στο νεσεσέρ σας ή δεν είστε σίγουρη για το ποια απόχρωση blush είναι η ιδανική, δοκιμάστε το κόλπο του διάσημου makeup artist και Καλλιτεχνικού Διευθυντή Μακιγιάζ της Shiseido, Dick Page: πάρτε με το δάχτυλό σας ελάχιστη ποσότητα