Πώς να καλύψετε τις λευκές τρίχες χωρίς να πάτε κομμωτήριο

Γωγώ Φούντα
Πώς να καλύψετε τις λευκές τρίχες χωρίς να πάτε κομμωτήριο

Eύκολες και γρήγορες λύσεις!

Η αιώνια νιότη είναι κάτι που καλώς ή κακώς δεν έχει κατακτηθεί ακόμα παρά τις ανθρώπινες προσπάθειες. Μοιραία, όσο περνούν τα χρόνια το δέρμα φθείρεται, οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους και τα μαλλιά...ασπρίζουν! Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι παρατηρούν λευκές τρίχες στα μαλλιά τους, πολύ πριν την ηλικία των 30! Εμείς, σας έχουμε κάποια tips, για να μπορέσετε να τις καμουφλάρετε χωρίς να χρειαστεί να πάτε κομμωτήριο.

1. Αποφύγετε την αλογοουρά: Μπορεί να είναι βολική και εύκολη, αλλά κάνει τις λευκές τρίχες πολύ πιο ευδιάκριτες μιας και εμφανίζονται στην ρίζα του τριχωτού της κεφαλής. Γι' αυτό λοιπόν, προτιμήστε τα μαλλιά σας να τα αφήνετε κάτω και ανέμελα.

2. Αλλάξτε χωρίστρα στα μαλλιά: Έχοντας για πολύ καιρό την ίδια χωρίστρα, τα μαλλιά ανοίγουν και οι λευκές τρίχες γίνονται πιο ορατές. Πειραματιστείτε με συχνές εναλλαγές στη φορά της.

3. Μάσκαρα: Όταν θέλετε να πάτε κάπου και δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας, μπορείτε να περάσετε τις λευκές τρίχες με μία μάσκαρα. Αν τα μαλλιά σας είναι σκούρα χρησιμοποιήστε μαύρη μάσκαρα, αν είναι πιο ανοιχτόχρωμα επιλέξτε μία χρυσή. Μετά το τέλος της βραδιάς, μπορείτε να λουστείτε με σαμπουάν και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

4. Ανταύγειες: Κάντε ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά σας. Έτσι θα καλυφθούν αν όχι όλες, οι περισσότερες λευκές τρίχες. Το μυστικό είναι να επιλέξετε απόχρωση τρεις τόνους πιο ανοιχτή από το φυσικό σας χρώμα.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: τα τέλεια waves της Sarah Jessica Parker

Πώς να φτιάξετε μόνες σας μάσκα λάμψης με... σοκολάτα!!

Πώς να προστατεύσετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα