Αντιγράψτε το look: το glam μακιγιάζ της Emma Watson

Αντιγράψτε το look: το glam μακιγιάζ της Emma Watson

Στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας, The Perks of Being a Wallflower

Ντυμένη με μια κομψή, μαύρη δημιουργία Dior, η Emma Watson έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι τώρα στο κόκκινο χαλί, για την πρεμιέρα της ταινίας The Perks of Being a Wallflower- ο πρώτος της μεγάλος ρόλος μετά το Harry Potter.


Η makeup artist, Amanda Grossman, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της σταρ, μίλησε αποκλειστικά στο site του βρετανικού elle για το πώς το δημιούργησε, βήμα βήμα:

Ξεκίνησε απλώνοντας στην επιδερμίδα της Watson λίγη από την ενυδατική με χρώμα Hydra Zen Tinted Moisturiser της Lancôme και συνέχισε βάζοντας concealer όπου υπήρχε ανάγκη.

Για να δώσει φυσικό χρώμα υγείας στα ζυγωματικά άπλωσε ακριβώς πάνω στο κόκκαλο το Blush Subtil, Rose Sable No. 02 της Lancôme και στη συνέχεια ελάχιστο highlighter.

Στα μάτια έκανε ένα απαλό, smoky μακιγιάζ. Ξεκίνησε απλώνοντας τη σκιά Ombre Hypnôse, Pépite Douce No. 102 και την Erika F No. 202, και οι δύο από το μακιγιάζ της Lancôme «Δούλεψα αυτή τη λαμπερή χρυσή και καφέ σκιά κατά μήκος της κόγχης των ματιών-και όχι πάνω στο κινητό βλέφαρο- για να "σμιλεύσω" το βλέμμα, να δημιουργήσω μια όμορφη σκίαση» είπε η Grossman.

Κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων χρησιμοποίησε ένα υγρό eyeliner και με αυτό έκανε μια λεπτή γραμμή την οποια τράβηξε ελαφρώς προς τα έξω και πάνω. Κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων χρησιμοποίησε ένα μολύβι kohl για να ειναι πιο μαλακό το αποτέλεσμα και στο τέλος πέρασε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα Doll Eyes της Lancôme.

Στα χείλη της άπλωσε το υπέροχο κόκκινο κραγιόν L'Absolu Mat Cashmere, Νο 300 της Lancôme και από πάνω πέρασε μια ιδέα gloss για να βάλει μια πινελιά λάμψης.