Αντιγράψτε το look: το κομψό γαλλικό σινιόν της Cate Blanchett

Αντιγράψτε το look: το κομψό γαλλικό σινιόν της Cate Blanchett

Στο λευκό χαλί της 19ης Ετήσιας Εκδήλωσης Elle Women In Hollywood

Η Cate Blanchett, πάντα λαμπερή και ultra chic, εμφανίστηκε στο event με ένα πολύχρωμο φόρεμα Proenza Schouler και το look της συμπλήρωνε ιδανικά ένα κομψό γαλλικό σινιόν, από τα χέρια του celebrity stylist και Παγκόσμιου Πρεσβευτή της Moroccanoil, Robert Vetica.


Ο ίδιος εξηγεί βήμα βήμα πώς το δημιούργησε:

"Ίσιωσα τα μαλλιά της Cate με το πιστολάκι, έχοντας εφαρμόσει προηγουμένως μία μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment Light στις άκρες για να περιποιηθώ και να προσθέσω απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά. Το Moroccanoil Treatment Light με βοήθησε επίσης να επιταχύνω το χρόνο στεγνώματος, κάνοντας τα μαλλιά πιο εύκολα στο χτένισμα.

Στη συνέχεια, τύλιξα τα μαλλιά με Velcro rollers. Ψέκασα τις τούφες χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, τοποθέτησα τα rollers στην άκρη κάθε τούφας και γύρισα τα μαλλιά προς τα επάνω τραβώντας τα προς την κορυφή του κεφαλιού και μακριά από το πρόσωπό της. Έτσι έδωσα στο συγκεκριμένο στυλ πρόσθετο όγκο από τη ρίζα χωρίς να χρειαστεί να τα κρεπάρω.

Έκανα μια χωρίστρα στο πλάι, τράβηξα τα μαλλιά προς τα πίσω και πέρασα τα δάχτυλά μου στα πλαϊνά για να δημιουργήσω ένα ατημέλητο γαλλικό σινιόν. Εξασφάλισα τη σταθερότητα του χτενίσματος με αρκετές κρυμμένες φουρκέτες.

Τέλος, χτένισα απαλά τα μαλλιά κατά μήκος του μετώπου για ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσα το χτένισμα με λίγο Moroccanoil Luminous Hairspray Medium για φυσικό κράτημα με υπέροχη λάμψη».



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: το απλό, θηλυκό χτένισμα της Marion Cotillard

Moroccanoil Frizz Control: Στοπ στο φριζάρισμα

Έντονη λιπαρότητα; Η Moroccanoil έχει τη λύση!