Αντιγράψτε το look: τα μίνιμαλ, θηλυκά waves της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: τα μίνιμαλ, θηλυκά waves της Kristen Stewart

Στην πρεμιέρα του Twilight Breaking Dawn - Part 2 

Με μια nude δημιουργία Zuhair Murad που συζητήθηκε και με retro hairstyle που θύμιζε Veronica Lake (αλλά σε πιο χαλαρή εκδοχή) εμφανίστηκε η Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί του Twilight Breaking Dawn-Part 2 στο Los Angeles.


Ο διάσημος hairstylist Adir Abergel, συνεργάτης του Frederic Fekkai, που επιμελήθηκε το look της εξήγησε βήμα βήμα πώς το δημιούργησε:

- Ξεκίνησε απλώνοντας το Fekkai COIFF Bouffant Lifting & Texturizing Spray Gel, από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να βερλιώσει την υφή της τρίχας.
- Στη συνέχεια άφησε τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά ώστε να αναδείξουν την υφή τους και τον φυσικό όγκο τους, πριν κάνει μια φαρδιά χωρίστρα στο πλάι.
- Μετά χώρισε τα μαλλιά σε φαρδιές τούφες, τα ψέκασε με το Fekkai COIFF Sheer Hold Hairspray και τα γύρισε με ένα χοντρό σίδερο για μπούκλες. Τις στερέωσε στο κεφάλι και άφησε τα μαλλιά να κρυώσουν.
- Επόμενο βήμα,: έβγαλε τα τσιμπιδάκια, χτένισε ελαφρά τις μπούκλες με την βούρτσα Fekkai Classic Brush και άπλωσε την κρέμα styling Fekkai Brilliant Glossing Cream στις άκρες για διαχωρισμό και για να δώσει έντονη λάμψη στα μαλλιά.
- Για ένα μοντέρνο twist στο "κλασικό look" έφερε τα μαλλιά από τη μια πλευρά και τα σταθεροποίησε εκεί με κρυφά τσιμπιδάκια. Ολοκλήρωσε το χτένισμα με την λάκ Fekkai COIFF Sheer Hold Hairspray που εγγυάται διάρκεια στο look και έξτρα κράτημα.


Τα προϊόντα μαλλιών Fekkai θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora.



Διαβάστε ακόμα:


Kristen Stewart: Το look της στο Twilight - Breaking Dawn Part 2

Βήμα-βήμα: τα sexy smoky eyes της Kristen Stewart

Kristen Stewart- Robert Pattinson αγκαλιά στην παγκόσμια πρεμιέρα του The Twilight Saga: Breaking Dawn Part2