Αντιγράψτε το look: τα απαλά waves της Sarah Jessica Parker

Αντιγράψτε το look: τα απαλά waves της Sarah Jessica Parker

Στην παρουσίαση της Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας του Barney's στη Νέα Υόρκη 

Για να είναι μέσα στο concept του event- της συνεργασίας δηλαδή του πολυκαταστήματος Barney's με την Disney για τις φετινές γιορτινές βιτρίνες του- η Sarah Jessica Parker τόλμησε να συνδυάσει το bodycon μαύρο φόρεμά της με ένα ιδιαίτερο headpiece: τα αυτάκια της Minnie Mouse!


Ο celebrity stylist της Wella Professionals, Andy LeCompte, που επιμελήθηκε το χτένισμα της σταρ, εξήγησε πως δημιούργησε τα απαλά, λαμπερά waves βήμα βήμα:

1. Ξεκίνησε απλώνοντας 2-3 δόσεις του Wella Professionals Velvet Amplifier, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό serum που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, για να λειάνετε την επιφάνειά τους. Επίσης, βελτιώνει την υφή τους και δίνει κράτημα, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένα για το styling.

2. Στη συνέχεια χώρισε τα μαλλιά σε τμήματα και τα στέγνωσε με το πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα για να δώσει σώμα και όγκο. Προηγουμένως, και ενώ τα μαλλιά ήταν ακόμα νωπά, άπλωσε τον αφρό Wella Professionals Natural Volume Mousse.

3. Αφού τα στέγνωσε εντελώς, τα ψέκασε με το Wella Professionals Thermal Image Heat Protection Spray το οποίο δρα ως ασπίδα προστασίας στην τρίχα, απένταντι στη θερμότητα. Με ένα σίδερο για μπούκλες γύρσε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών προς τα έξω, μακριά από το πρόσωπο και μετά πέρασε τμηματικά και όλα τα υπόλοιπα μαλλιά, με κατεύθυνση μακριά από το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα απαλό, φυσικά wavy αποτέλεσμα.

4. Στερέωσε φαρδιές μπούκλες και τιςάφησε να κρυώσουν για 20 λεπτά. Καθώς αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια, πέρασε τα δάχτυλά του ανάμεσα στις μπούκλες, για να τους δώσει φυσική κίνηση. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το Wella Professionals Stay Essential Finishing Spray για να δώσει έξτρα όγκο και να σταθεροποιήσει το χτένισμα.

5. Τo ιδιαίτερο headpiece που φόρεσε η Sarah Jessica Parker είχε την υπογραφή της L'Wren Scott.



Διαβάστε ακόμα:

Λαμπερή επιδερμίδα με 3 κινήσεις!

Βήμα-βήμα: τα sexy smoky eyes της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: το δροσερό μακιγιάζ της Jessica Alba