Κόπηκε το κραγιόν σας; Μην το πετάξετε!

Κόπηκε το κραγιόν σας; Μην το πετάξετε!

Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε

Επειδή ατυχήματα συμβαίνουν και στις πιο προσεκτικές beauty addicts- ειδικά σε ένα παραγεμισμένο νεσεσέρ ή όταν έχει ζέστη, οπότε οι φόρμουλες "μαλακώνουν" - την επόμενη φορά που θα βρεθείτε με το κραγιόν ή το lip butter σας κομμένα στα δύο, δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους για τους δώσετε το φιλί της ζωής:


1. Πάρτε το πιστολάκι και ζεστάνετε ελαφρά το τμήμα του κραγιόν που έχει μείνει μέσα στο tube και τοποθετήστε αμέσως επάνω του το άλλο μισό, λειαίνοντας το προϊόν γύρω γύρω με το δάχτυλό σας. Βάλτε το στο ψυγείο να κρυώσει και θα το έχετε στο νεσεσέρ σας για πολύ καιρό ακόμα. Πολύ βασικό: να φροντίσετε ώστε να είναι όλα απόλυτα καθαρά καθώς κάνετε τη "συγκόλληση" για να προστατέψετε την ευαίσθητη επιδερμίδα των χειλιών σας από τυχόν μολύνσεις.


2. Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε τη "συσκευασία" του: πάρτε ένα μικρό πλαστικό container για lip balm (θα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών) και χρησιμοποιώντας ένα ξυλάκι για τις παρονυχίδες, βγάλτε το κραγιόν από το tube και μεταφέρετέ το στο δοχείο μαζί με το κομμένο τμήμα του. Ζεστάνετε πολύ ελαφρά το προϊόν με το πιστολάκι ώστε να μαλακώσει και να μπορέσετε να το "στρώσετε" μέσα στο δοχείο και να λειάνετε την επιφάνειά του, κλείστε το με το καπάκι και είστε έτοιμες! Και πάλι, προσοχή στην υγιεινή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.


Bonus tip: Αν σπάσει η σκιά ή το blush σας, μπορείτε είτε να κάνετε ολόκληρο το προϊόν σκόνη (αλλάζοντας δηλαδή την compact μορφή του) είτε να του δώσετε κρεμώδη υφή: αφού το κάνετε σκόνη, αναμείξτε το με λίγη βαζελίνη, βάλτε το σε ένα μικρό, καθαρό πλαστικό container, αφήστε το για λίγο στο ψυγείο και το σώσατε!



Διαβάστε ακόμα:

Αναζωογονητικό scrub σώματος με γκρέιπφρουτ και μέλι

Λαμπερή επιδερμίδα με 3 κινήσεις!

5 μυστικά κατά των μαύρων κύκλων