Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Naomi Watts

Αντιγράψτε το look: το μακιγιάζ της Naomi Watts

Στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards

H Naomi Watts έλαμπε από την κορυφή μέχρι τα νύχια τη βραδιά των βραβείων, όπου εμφανίστηκε με ένα μακρύ φόρεμα Alexander McQueen, με τοπ κεντημένο με χρυσή παγιέτα και χρωματιστά πετράδια στη γραμμή γύρω από το λαιμό.


Η Pati Dubroff, η makeup artist που δημιούργησε το look της, εξήγησε το concept και αποκάλυψε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε: «Επέλεξα να κρατήσω το πρόσωπο σε έναν τόνο. Λαμπερή επιδερμόδα. πλούσιες μαύρες βλεφαρίδες και γήινες ματ σκιές με μια πινελιά χρυσού για να τονίσω το βλέμμα. Στα χείλη της χρησιμοποίησα την απόχρωση της καραμέλας, βελούδινη και πλούσια», είπε.


«Τελειοποίησα την επιδερμίδα της με το Maestro Fusion Makeup του Giorgio Armani. Έδωσα φως κάτω από τα μάτια με ένα απαλό άγγιγμα του Maestro Eraser 2.5 και στα ζυγωματικά έδωσα ένα απαλό, ιριδίζον χρώμα με το Sheer Blush #10. Τόνισα το περίγραμμα των ματιών με τις γήινες ματ σκιές τις παλέτας Kill Quad #4 και για προσθέσω μια ιδέα χρυσού χρησιμοποίησα την κρεμώδη σκιά Eyes to Kill Intense Eyeshadow #5 - ένα χρυσό-μπρονζέ χρώμα- μόνο στο κέντρο των βλεφάρων (όλα τα προϊόντα από το μακιγιάζ του Giorgio Armani). Για πλούσιες βλεφαρίδες, με βαθύ μαύρο χρώμα άπλωσα λίγες στρώσεις της μάσκαρα Lancôme Hypnôse Star, ώστε να δώσω εξαιρετικό όγκο μόνο στις πάνω βλεφαρίδες. Για να ολοκληρώσω το look, άπλωσα στα χείλη το Lip Maestro, 202 του Giorgio Armani, στην πλούσια απόχρωση της καραμέλας.»


Διαβάστε ακόμα

Το μακιγιάζ της Jennifer Lawrence

Makeup vs Concealer: Ποιο φοριέται πρώτo;

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Jennifer Aniston