H hair stylist Ντίνα Τρούσσα μας συστήνει στα spray styling

H hair stylist Ντίνα Τρούσσα  μας συστήνει στα spray styling

Ε, ναι δεν μιλάμε για το κλασσικό hairspray. Δεν είναι όλα τα προϊόντα styling το ίδιο.

Μπορεί να δείτε πολλές ονομασίες: Blow dry spray ή λοσιόν, λοσιόν για όγκο, sculpting ή styling lotion αλλά όχι hairspray. Αυτό είναι που το διαφοροποιεί. Όσες από σας χρησιμοποιούν τακτικά πιστολάκι, πρέπει να τα γνωρίζετε.

Τα μαλλιά με μπούκλες που ισιώνονται καθημερινά με πιστολάκι, χρειάζονται ένα προϊόν που η σύστασή του θα τα προστατεύει. Τα λεπτά ή κανονικά μαλλιά επωφελούνται και από τις φόρμουλες για όγκο. Σε κάθε περίπτωση προστατεύει τα μαλλιά από την υπερβολική θερμότητα του σεσουάρ. Ανάλογα τη σύνθεσή του, μπορεί να δώσει νεύρο στις άτονες μπούκλες ή να εμποδίσει το φριζάρισμα των μαλλιών.

«Μ' αυτό τα μαλλιά πέφτουν φυσικά και χαλαρά. Δεν υπάρχουν πολλές άτακτες τούφες, αλλά δεν είναι και κοκαλωμένα» λέει η hair stylist Ντίνα Τρούσσα. «Τα μαλλιά θα επανέλθουν στο στυλ που τους δώσατε, ακόμα και αν έχουν ανακατευτεί. Ψεκάστε και χτενίστε τα βρεγμένα μαλλιά πριν τα στεγνώσετε και χρησιμοποιήστε το πιστολάκι από διαφορετικές γωνίες για επιπλέον κίνηση. Ποτέ μην ψεκάσετε, αφού τα έχετε ήδη στεγνώσει» σημειώνει η Ντίνα.