Get the look: Το χαριτωμένο σινιόν της Emma Stone

Get the look: Το χαριτωμένο σινιόν της Emma Stone

Στην πρεμιέρα της ταινίας "The Croods" στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Με ένα χαριτωμένο μαύρο Gucci φόρεμα που θύμιζε αρχές δεκαετίας του '60 εμφανίστηκε η Emma Stone στο κόκκινο χαλί της ταινίας "The Croods".

«Πραγματικά το αγάπησα αυτό το φόρεμα. Από την λεπτομέρεια της κορυφής μέχρι τα φουσκωτά μανίκια ήταν τέλειο» δήλωσε η celebrity hairstylist Mara Roszak, η οποία επιμελήθηκε το χτένισμα της star με προϊόντα Moroccanoil.. «Ήθελα να δημιουργήσω ένα χαριτωμένο στυλ και σκέφτηκα ότι μία μοντέρνα εκδοχή ενός ψηλού κότσου σε συνδυασμό με το ροζ κραγιόν και το μίνι φόρεμα θα ήταν ό,τι πρέπει.»

Πώς δημιούργησε το look βήμα-βήμα:


«Ξεκινώντας από τις άκρες προς τα πάνω εφάρμοσα αρχικά μία μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment στα νωπά μαλλιά της και τα στέγνωσα με την βούρτσα Moroccanoil Round Brush απομακρύνοντας τα από το πρόσωπό της. Στη συνέχεια έβαλα λίγο από το Moroccanoil Hydrating Styling Cream στις παλάμες των χεριών μου και το άπλωσα στα μαλλιά και τα τράβηξα προς τα πίσω, δημιουργώντας μία ψηλή και σφιχτή αλογοουρά. Γύρισα προς τα μέσα στο τελείωμα της αλογοουράς και το στερέωσα με κρυφά τσιμπηδάκια στο κεφάλι.

Για το τελείωμα, ψέκασα με Moroccanoil Luminous Hairspray Strong και έβαλα λίγο επιπλέον στα δάχτυλά μου για να το περάσω πάνω από τυχόν ατίθασες τριχούλες, ώστε να δημιουργήσω ένα λείο, άψογο look.»

Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: Φαρδιές, ρομαντικές πλεξούδες στο show Alice+Olivia

Βήμα- βήμα: Το glam σινιόν της Mila Kunis

Βραβείο για το Moroccanoil Frizz Control