Αντιγράψτε το look: Τα μεταλλικά smoky eyes της Olivia Wilde

Αντιγράψτε το look: Τα μεταλλικά smoky eyes της Olivia Wilde

Στην πρεμιέρα της ταινίας The Incredible Burt Wonderstone στο Los Angeles

«Σε αυτή την εμφάνιση κράτησα το κλασικό look της Olivia, το sexy smoky eye, αλλά του έδωσα ένα πιο φρέσκο twist βάζοντας πινελιές από μεταλλικές σκιές», εξήγησε η celebrity makeup artist της Revlon, Melanie Inglessis.

Δείτε πώς δημιούργησε το μακιγιάζ, βήμα βήμα:

1. Για να δημιουργήσEI μια διάφανη, λαμπερή επιδερμίδα, άπλωσε ένα φον ντε τεν λάμψης με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι σε όλο το πρόσωπο (χρησιμοποίησε το Revlon ColorStay Aqua Mineral Makeup).

2. Έκρυψε τις σκιές κάτω από τα μάτια με το Revlon ColorStay Under Eye Concealer.

3. Άπλωσε ένα ζεστό, κρεμώδες blush στα ζυγωματικά της Olivia, που έκανε πιο απαλό όλο το μακιγιάζ και έδωσε φρεσκάδα στο αποτέλεσμα (επέλεξε το Revlon Cream Blush, Rosy Glow).

4. Στα μάτια ξεκίνησε απλώνοντας ένα primer στο άνω βλέφαρο ώστε η σκιά να απλωθεί πιο εύκολα και να μείνει πιο σταθερή.

5. Με μια παχιά, μαύρη γραμμή τόνισε το περίγραμμα των ματιών. «Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια η γραμμή, γιατί θα κάνουμε blending στη συνέχεια. Όσο πιο σκούρο είναι το χρώμα στο περίγραμμα, τόσο πιο sexy είναι το βλέμμα», εξήγησε.

6. Στη συνέχεια άπλωσε μια μαύρη κρεμώδη σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο και δημιουργησε μια αυτό τον τρόπο μια βάση πάνω στην οποία θα "κολλούσε" η σκιά σε σκόνη. Επίσης, χρησιμοποίησε το ίδιο χρώμα και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου, ξεκινώντας έτσι την τεχνική του smoky eye (χρησιμοποίησε την Revlon ColorStay Smoky Shadow Stick, Torch).

7. Πάνω από την κρεμώδη σκιά άπλωσε μια σκιά σε σκούρο μπορντό και στο άνω και κάτω βλέφαρο για να δώσει περισσότερο βάθος στο βλέμμα (συγκεκριμένα την Revlon ColorStay 16 Hour Eye Shadow, Precocious).

8. «Το μυστικό στα smoky eyes είναι το καλό blending. Αναμείξτε όλα τα χρώματα με ένα πινέλο- προσωπικά προτιμώ να βάζω και μια πινελιά ιριδίζουσας σκιάς στην εξωτερική γωνία των ματιών αλλά και στην εσωτερική, για έξτρα λάμψη».

9. «Τέλος, γύρισα τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι, άπλωσα μια στρώση μάσκαρα, περίμενα να στεγνώσει και συνέχισα με μια δεύτερη στρώση».

10. Στα χείλη άπλωσε ένα χαριτωμένο baby pink χρώμα με το δάχτυλο, το οποίο έχτισε έτσι ώστε να δώσει ένα φυσικό αλλά και λαμπερό τελείωμα. (χρησιμοποίησε το Revlon ColorStay Ultimate Suede Lipstick, Front Row).