Αντιγράψτε το look: το σοφιστικέ μακιγιάζ της Dianna Agron

Αντιγράψτε το look: το σοφιστικέ μακιγιάζ της Dianna Agron

Η makeup artist της πρωταγωνίστριας του Glee το εξηγεί βήμα βήμα

«Για την εμφάνιση της Dianna στο δείπνο της Vogue θέλησα να δημιουργήσω ένα look κομψό και σοφιστικέ», είπε η Georgie Eisdell, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της ηθοποιού.

«Ξεκίνησα με το φον ντε τεν Vitalumiere του οίκου Chanel για να δημιουργήσω ομοιόμορφο τόνο και άψογη βάση, και στη συνέχεια άπλωσα μια ελαφριά στρώση της πούδρας La Mer The Powder, που εξαφανίζει τη γυαλάδα.

Μετά τόνισα τα φρύδια της με το Brow Sculptor, Taupe από το μακιγιάζ του Tom Ford. Για να αναδείξω το τέλειο αμυγδαλωτό σχήμα των ματιών της, χρησιμοποίησα το Liquid Eye Liner, Boot Black της MAC κατά μήκος των βλεφαρίδων της με φορά ελαφρά προς τα έξω και πάνω, για να δημιουργήσω ενα cat eye look. Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών της με δύο στρώσεις της μάσκαρα Faux Cils, Burgundy του Yves Saint Laurent, που έκανε τα μάτια της να δείχνουν πιο πράσινα.

Στη συνέχεια σμίλεψα τα ζυγωματικά της απλώνοντας στα ζυγωματικά της το Blush Madly του NARS και στα χείλη άπλωσα το κραγιόν Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour, Secrete για ένα τέλειο κρεμώδες τελείωμα».

Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: Λεπτή, λευκή γραμμή στα μάτια στο show του Emilio Pucci

Η Reese Witherspoon έγινε καστανή- μήπως το σκέφτεστε και σεις;

Κάντο όπως η Dita