Τέλεια nude επιδερμίδα σε 5 βήματα

Τέλεια nude επιδερμίδα σε 5 βήματα

Συμβουλές μακιγιάζ step by step 

Η Wendy Rowe είναι μία από τις πιο διάσημες Βρετανίδες makeup artists και τα μαγικά της χέρια βρίσκονται πίσω από τις καμπάνιες μακιγιάζ του οίκου Burberry, που έχει αδυναμία στο nude μακιγιάζ.

Δείτε τα μυστικά της για να δημιουργήσετε το απόλυτο nude look με τα χεράκια σας:

1. Η προετοιμασία της επιδερμίδας είναι το κλειδί για ένα άψογο μακιγιάζ καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θέλουμε να ακτινοβολεί. Καθαρίστε απαλά το πρόσωπό σας, συνεχίστε με toner για να απομακρύνετε και την παραμικρή ιδέα ρύπων, απλώστε ενυδατική και στη συνέχεια ένα serum για λαμψη.

2. Επόμενο βήμα το φον ντε τεν: οταν το απλώνετε μη στέκεστε κοντά στον καθρέφτη. Το μυστικό είναι να έχετε συνολική αίσθηση του αποτελέσματος, μην επικεντρώνεστε πολύ στη λεπτομέρεια γιατί τελικά θα φτάσετε να φοράτε περισσότερο φον ντε τεν από όσο χρειάζεστε. Να θυμάστε πως ο ρολος της βάσης είναι να δώσει ομοιομορφία στην επιδερμίδα ενώ στις περιοχές που είναι "προβληματικές" έρχεται το concealer να δώσει τη λύση. Προσωπικά μου αρέσει να αναμειγνύω το φον ντε τεν με λιγη ενυδατική όταν θέλω να δημιουργήσω ένα nude look, γιατί δίνει μια λάμψη υγείας στο πρόσωπο και εξασφαλίζει πως δεν θα αφυδατωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3. Απλώστε λίγο υγρό concealer κάτω από τα μάτια για να εξουδετερώσετε τυχόν μπλε σκιές- αλλά μήν πάτε πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων.

4. Με ένα κρεμώδες concealer καλύψτε τυχόν σπυράκια και κοκκινίλες.

5. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μια πολύ ελαφριά στρώση πούδρας στην ζώνη Τ για να εξουδετερώσετε τη γυαλάδα.

Διαβάστε ακόμα

Πώς θα φορέσετε σωστά το highligther

Αυτά είναι τα πιο καυτά trends στο μανικιούρ της σεζόν!

Νυφικό μακιγιάζ: Θα δοκιμάζατε smoky eyes;