Κάντο όπως ο makeup artist: Τέλεια μπρονζέ επιδερμίδα

Κάντο όπως ο makeup artist: Τέλεια μπρονζέ επιδερμίδα

Tips που θα σας λύσουν τα χέρια

Ο Christian McCulloch, makeup artist του οίκου Dolce & Gabbana, εξήγησε πώς μπορούμε βήμα βήμα να δημιουργήσουμε το τέλειο μπρονζέ look, ώστε να φαίνεται φυσικό και super sexy!

«Το μυστικό είναι στο layering, και η εξάσκηση θα σας κάνει καλύτερες! Φροντίστε να έχετε καθαρά πινέλα και το πρόσωπό σας να έχει απορροφήσει την ενυδατική, γιατί διαφορετικά το bronzer δεν θα απλώνεται καλά, και θα αφήνει σημάδια. Προσωπικά ξεκινώ απλώνοντας ένα φον ντε τεν για να τελειοποιήσω την επιδερμίδα πριν το bronzer. Επιλέξτε το κατάλληλο φον ντε τεν για την επιδερμίδα σας- προτιμώ το νέο Dolce&Gabbana Perfect Matte Liquid Foundation γιατί ρυθμίζει την ενυδάτωση οπότε εξασφαλίζει ένα μεταξένιο τελείωμα, που είναι απαραίτητο.

Πάντα ξεκινάω να απλώνω μια ελαφριά στρώση bronzer. Μην ξεχνάτε να τινάζετε το πινέλο σας ώστε να φεύγει η περίσσεια προϊόντος. Κάντε απαλές, κυκλικές κινήσεις, προς τα πάνω και έξω. Δώστε λίγη περισσότερη έμφαση ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά, για να σμιλεύσετε το περίγραμμα. Απλώστε το πολύ ελαφρά στα πλάγια του μετώπου, με κινήσεις προς τα μέσα και προς τα έξω, προς τις ρίζες των μαλλιών και τους κροτάφους. Απλώστε το πολύ ελαφρά και στη γραμμή κατά μήκος της κάτω γνάθου, αν θέλετε να σμιλεύσετε αυτή τη γραμμή. Να θυμάστε πως το αναπαίσθητο είναι πάντα προτιμότερο από το έντονο, καθώς "χτίζετε" το μακιγιάζ σας. Ολοκληρώστε το μπρονζέ look περνώντας το πινέλο σας ανάλαφρα σε όλο το πρόσωπο, απλά για να κάνετε ομοιόμορφο blending, αλλα χωρίς να πάρετε έξτρα προϊόν- χρησιμοποιήστε ό,τι έμεινε πάνω στο πινέλο κάνοντας κινήσεις σε σχήμα S ή C. Προσοχή: μην απλώσετε bronzer γύρω από τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι. »

Διαβάστε ακόμα

5 super tips για ρετρό μακιγιάζ

Φτιάξτο μόνη σου: Η αγαπημένη θεραπεία ομορφιάς της Gwyneth Paltrow

Φτιάξτο μόνη σου: Σοκολατένια μάσκα προσώπου