Αυτό είναι το μυστικό για το φρέσκο μακιγιάζ της Blake Lively

Αυτό είναι το μυστικό για το φρέσκο μακιγιάζ της Blake Lively

Και είναι πανεύκολο να το αντιγράψουμε

Στην πρεμιέρα της ταινίας Turbo στη Νέα Υόρκη, η Blake Lively εμφανίστηκε με λαμπερό, φυσικό look και το site του περιοδικού In Style έμαθε λεπτομέρειες από την celebrity makeup artist Mally Roncal που το δημιούργησε:

«Δεν έχει να κάνει με το να μην φοράς μακιγιάζ αλλά με το να φοράς λεπτές στρώσεις μακιγιάζ και να εξακολουθείς να δείχνεις φρέσκια», είπε η expert. Για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, η Mally Rocal συμβουλεύει να αποφύγουμε το φον ντε τεν και στη θέση του να επενδύσουμε σε ένα primer και ένα ελαφρύ concealer.

«Χρησιμοποιήστε το primer μετά την ενυδάτωση και στη συνέχεια καλύψτε τις ατέλειες με ένα ελαφρύ concealer. Αν η επιδερμίδα σας έχει τάση για λιπαρότητα, απλώστε μια πούδρα για ματ αποτέλεσμα στην ζώνη Τ ώστε να μειώσετε τη γυαλάδα και θυμηθείτε να κρατήσετε ελαφρύ το μακιγιάζ των ματιών μόνο με μάσκαρα και eyeliner. Προσωπικά φοράω την δική μου αδιάβροχη μάσκαρα όλο το χρόνο αλλά το καλοκαίρι ένα τέτοιο προϊόν είναι must, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που δεν μας βοηθούν. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με λίγο blush και ένα διάφανο lip gloss και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο.»

Διαβάστε ακόμα

Σας ταλαιπωρεί το φριζάρισμα; Δοκιμάστε το κόλπο της Kate Bosworth!

Κάντο μόνη σου: Το μακιγιάζ ματιών που κολακεύει κάθε γυναίκα!

Κάντο όπως η Emma Watson