Φριζάρισμα τέλος!

Φριζάρισμα τέλος!

Με μια εύκολη, φρουτένια μάσκα που κάνει θαύματα

Το φριζάρισμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των ξηρών, αφυδατωμένων μαλλιών - και ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που ο ήλιος και το αλάτι τα ταλαιπωρούν, μπορεί να γίνει πιο έντονο και ενοχλητικό.

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας μέσα σε λίγα λεπτά, με αυτή την σούπερ θρεπτική και αποτελεσματική μάσκα που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι- ακόμα και στις διακοπές.

Θα χρειαστείτε

1 μπανάνα

1/2 ώριμο αβοκάντο

Λιώστε την μπανάνα και το αβοκάντο σε ένα μπωλ, και απλώστε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά, που απορροφούν περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε σχέση με τα νωπά. Καλύψτε τα μαλλιά με ένα πλαστικό σκουφάκι μπάνιου, ή διάφανη μεμβράνη κουζίνας, ώστε με την ζέστη που θα δημιουργηθεί να εισχωρήσουν τα συστατικά της μάσκας στην τρίχα. Αφήστε τη για 10 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Η μπανάνα περιέχει ποτάσιο και το αβοκάντο είναι πλούσιο σε θρεπτικά και ενυδατικά λιπαρά οξέα- ό,τι χρειάζονται δηλαδή τα ξηρά μαλλιά για να βρουν την ισορροπία τους, να γίνουν πιο απαλά και άρα να εξαφανιστεί το φριζάρισμα. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα κάθε 15 μέρες ή και πιο συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτο μόνη σου: Η τέλεια μάσκα προσώπου μετά την παραλία

4 tips για να κρατήσει περισσότερο το μανικιούρ σας

Αυτό είναι το μυστικό για το φρέσκο μακιγιάζ της Blake Lively