Πώς θα κάνετε το πιστολάκι να κρατήσει περισσότερο- ακόμα και το καλοκαίρι!

Πώς θα κάνετε το πιστολάκι να κρατήσει περισσότερο- ακόμα και το καλοκαίρι!

Tips από τον celebrity hairstylist, Mark Townsend

O ειδικός που εμπιστεύονται πολλές stars του Hollywood- ανάμεσά τους οι Jennifer Lawrence, Jessica Biel, Diane Kruger, Cate Blanchett- μίλησε στο site bellasugar και έδωσε 3 πολύτιμα tips που εγγυημένα θα κάνουν το πιστολάκι να κρατήσει περισσότερο:

1. Δώστε κίνηση στο χτένισμά σας. Μην προσπαθείτε να κάνετε το τέλειο sleek look με το πιστολάκι, λέει ο Mark Townsend. Προτιμήστε ένα χτένισμα που να έχει κίνηση και να αναδεικνυει την υφή των μαλλιών, και μετά γυρίστε το σε ένα χαλαρό σινιόν μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας. Έτσι, θα κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά από τον αυχένα, που είναι μια δύσκολη περιοχή ειδικά το καλοκαίτι, και η υφή τους θα μείνει άθικτη όταν τα αφήσετε κάτω.

2. Χρησιμοποιήστε σωστά το ξηρό σαμπουάν. Ψεκάστε το κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών στο μέτωπο, δουλέψτε το στα μαλλιά και μετά χτενίστε τα με μια βούρτσα. Τα μικρομόρια που περιέχει θα απορροφήσουν τη λιπαρότητα αλλά αυτό θα σας είναι εντελώς άχρηστο αν "επικάθονται" στα μαλλιά σας.

3. Χρησιμοποιείστε μια μαξιλαροθήκη από μετάξι. Είναι ιδανική, αν θέλετε να κρατήσει κάποιες μέρες το πιστολάκι σας. Λέω στις πελάτισσές μου να τη χρησιμοποιούν όλο το χρόνο αλλά ειδικά το καλοκαίρι, μια μαξιλαροθήκη από μετάξι είναι σωτήρια. Οι βαμβακερές έχουν μια πιο τραχιά επιφάνεια που όταν τρίβεται πάνω της η τρίχα γίνεται πιο άγρια. Από την άλλη το μετάξι, όχι απλά κρατάει το χτένισμα αλλά είναι δροσερό όταν κάνει ζέστη- οπότε με έναν σμπάρο δυο τριγώνια.