Charlotte Tilbury: Πόσες μάσκαρες φοράει η διάσημη makeup artist;

Charlotte Tilbury: Πόσες μάσκαρες φοράει η διάσημη makeup artist;

Είναι πάνω από δύο! 

Είναι ανάμεσα στις αγαπημένες makeup artists των stars, δουλεύει στα shows μεγάλων οίκων μόδας, είναι blogger και τελευταία λάνσαρε και τη δική της σειρά μακιγιάζ.

Η πολυμήχανη Charlotte Tilbury μίλησε στο Into The Gloss και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως μέχρι να βρει την ιδανική μάσκαρα, καταφεύγει σε ένα δικό της blend:

«Φοράω πάντα το eyeliner πριν τη μάσκαρα. Μου αρέσει το "γατίσιο look" που παραπέμπει στα icons του '50, του '60 και του '70. Κάνω, λοιπόν, τη γραμμή που θέλω με το Waterproof Crayon Eyeliner, Intense Brown του Dior και στη συνέχεια φοράω τις μάσκαρα. Μέχρι να φτιάξω την δική μου, φοράω 4 διαφορετικές τη μία πάνω από την άλλη. Θα ξεκινήσω με την Chanel Inimitable ή την μάσκαρα του Kevyn Aucoin για διαχωρισμό και μετά θα χτίσω την ένταση με την Maybelline Colossal, που δίνει μήκος. Μετά, αν θέλω ακόμα μεγαλύτερη ένταση περνάω τη μάσκαρα του Tom Ford ή την Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara- πάντα σε μαύρο χρώμα. Στη συνέχεια θα ξαναπεράσω μία στρώση από την τελευταία, αν θέλω ένα αποτέλεσμα που να μοιάζει με ψεύτικες βλεφαρίδες. Εύχομαι να υπήρχε η ιδανική μάσκαρα, δεν θέλω να χρησιμοποιώ τόσες πολλές- είναι βαρετό!»

Διαβάστε ακόμα

Διορθώστε το σχήμα της μύτης σας με αυτά τα τρικ μακιγιάζ

Πώς θα κάνετε τα τέλεια φρύδια

Πώς θα αποκτήστε τέλεια ζυγωματικά (χωρίς ραντεβού στον ειδικό)