H star beutitian Δήμητρα Γουλά, αποκαλύπτει ένα θαυματουργό ελιξίριο ομορφιάς

H star beutitian Δήμητρα Γουλά, αποκαλύπτει ένα θαυματουργό ελιξίριο ομορφιάς

Τονωτική λοσιόν λάμψης με αιθέρια έλαια πορτοκαλιού από την αισθητικό πολλών διασήμων

Η Δήμητρα Γουλά, συμμετέχει κάθε χρόνο στην κριτική επιτροπή των Prix de Beaute του περιοδικού Votre Beaute, ενώ εμφανίζεται ή έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Φέτος την είδαμε ως μόνιμη συνεργάτη στην πρωινή εκπομπή «Μέσα στην καλή χαρά» (ALPHA) καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό 984 FM στην εκπομπή της Κωνσταντίνος Βρεττού «Αθήνα Αλά Καρτ».

Το πρώτο της βιβλίο της Δήμητρας Γουλά κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Διόπτρα το 2008 με τίτλο «Ελιξίρια ομορφιάς». Σε αυτό παρουσιάζει συμβουλές για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας, και πρωτότυπα παρασκευάσματα - θεραπείες με βάση τα φυσικά συστατικά.

Η εν λόγω λοσιόν, τονώνει την επιδερμίδα ενώ τα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού χαρίζουν άρωμα και λάμψη στο δέρμα. Η βιταμίνη C παναζωογονεί το κολλαγόνο της επιδερμίδας, ενισχύει την άμυνα του δέρματος και διασπά τις καφέ κηλίδες (πανάδες) χαρίζοντας μια όμορφη, ομοιόχρωμη και λαμπερή επιδερμίδα

*Θα χρειαστείτε 50 ml ροδόνερο και φλούδα από 1 πορτοκάλι.

Τοποθετείτε το ροδόνερο σε ένα γυάλινο μπολ. Ξεφλουδίζετε το πορτοκάλι και σιγά σιγά διπλώνετε με τις άκρες των δακτύλων σας την φλούδα του, έτσι ώστε τα αιθέρια έλαια που φεύγουν σαν σύννεφο από το πορτοκάλι να έχουν κατεύθυνση στο μπολ. Στο τέλος θα παρατηρήσουμε ότι το ροδόνερο έχει αποκτήσει ένα χρυσαφένιο χρώμα και θα ευωδιάζει το υπέροχο άρωμα του πορτοκαλιού. Αποθηκεύετε τη λοσιόν πορτοκαλιού σε ένα ωραίο γυάλινο μπουκάλι με κανονικό καπάκι ή σπρέι και βάζετε ετικέτα. Η λοσιόν συντηρείται στο ψυγείο για 25 μέρες.

Η Δήμητρα Γουλά, πρόσφατα ξεκίνησε να κυκλοφορεί τη δική της χειροποίητη σειρά προιόντων ομορφιάς η οποία περιλαμβάνει σέρουμ περιποίησης σώματος, μαλλιών και προσώπου και θα τη βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτο μόνη σου: Τονωτική λοσιόν με αγγούρι και πράσινο τσάι

Backstage Beauty: Εκτυφλωτικά φούξια χείλη και τα μυστικά τους!