1+1 tips για τέλειο mani από την Essie Weingarten!

1+1 tips για τέλειο mani από την Essie Weingarten!

Πολύτιμες συμβουλές από τη βασίλισσα του nail color 

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει καλά τα μυστικά για άψογα άκρα, αυτή είναι η Essie Weingarten που χρόνια τώρα είναι αφοσιωμένη να δημιουργεί τα απόλυτα χρώματα στα βερνίκια αλλά και φόρμουλες που τα περιποιούνται και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα ώστε να παραμένουν υγιή και δυνατά.

Τι συμβουλεύει, λοιπόν, η Essie για τέλειο mani; Ανανεώνετε το top coat κάθε 2-3 μέρες για να προστατεύετε το βερνίκι σας. Προσπαθήστε να αποφεύγετε οποιαδήποτε σκληρά προϊόντα, όπως κάποια καθαριστικά για το σπίτι, που μπορούν να προκαλέσουν ξεφλούδισμα στο χρώμα. Σημαντικό επίσης είναι να κάνετε μασάζ στις παρονυχίδες σας κάθε μέρα με το Apricot Cuticle Oil ώστε να είναι πάντα μαλακές και ενυδατωμένες.

Και κάτι ακόμα: Όταν βάφετε τα νύχια σας, για να κερδίζετε χρόνο αλλά και να είστε απόλυτα βέβαιες πως το βερνίκι έχει στεγνώσει, απλώστε ένα ειδικό topcoat που επιταχύνει τη διαδικασία, όπως το essie good to go quick-dry topcoat. Περιμένετε τουλάχιστον δύο λεπτά και όταν πιστεύετε πως τα νύχια σας έχουν στεγνώσει, φέρτε τα μικρά δάχτυλά σας κοντά ώστε να ακουμπήσουν απαλά. Αν νιώθετε πως το βερνίκι "κολλάει" ελαφρά, περιμένετε μερικά ακόμα λεπτά.