4 προϊόντα ομορφιάς που μπαίνουν στο ψυγείο!

4 προϊόντα ομορφιάς που μπαίνουν στο ψυγείο!

Μια έξυπνη κίνηση που θα τα κάνει πιο... απολαυστικά

Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει: αυτά είναι 4 προϊόντα ομορφιάς που διεκδικούν μια θέση στο ψυγείο σας, ειδικά τώρα που η ζέστη καλά κρατεί!

1. Κρέμες προσώπου. Αν επιστρέφετε στο σπίτι ταλαιπωρημένη από τη ζέστη, και νιώθετε το πρόσωπό σας αναψοκοκκινισμένο, η ενυδατική που θα έχετε βάλει στο ψυγείο θα σας ανακουφίσει στη στιγμή. Και αυτό γιατί συστέλλει άμεσα τα διεσταλμένα αγγεία που προκαλούν κοκκινίλες στο πρόσωπο.

2. Βερνίκι νυχιών. Όπως εξηγεί η αγαπημένη μανικιουρίστ των stars, Jin Soon Choi, η ψύξη κάνει πιο λεπτή την υφή των βερνικιών οπότε είναι πιο εύκολο να τα απλώσετε ομοιόμορφα και να στεγνώσουν πιο γρήγορα. Επιπλέον, στο ψυγείο έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ό,τι στη ζέστη του μπάνιου, καθώς η υψηλή θερμοκρασία επηρρεάζει τη συνοχή των pigments.

3. Άρωμα. Η ζέστη μπορεί να αλλοιώσει τον χαρακτήρα ενός αρώματος κατά τη διάρκεια ενός έτους, "ειδικά τα καλοκαιρινά φλοράλ και τις νότες εσπεριδοειδών, εξηγεί στο allure η Callice Backer, αρωματοποιός του διασημου οίκου Givaudan. Κρατώντας τα σε ψυχρό περιβάλλον παρατείνετε τη ζωή τους κατά πέντε χρόνια- όμως καλό είναι να τα έχετε κλεισμένα στο κουτί τους, για να μην επηρεάζουν με την μυρωδιά τους τα υπόλοιπα τρόφιμα του ψυγείου.

4. After Sun. Μετά την παραλία και το ντους, η κίνηση που θα δροσίζει άμεσα την επιδερμίδα είναι το after sun- ειδικά αν το έχετε ήδη στο ψυγείο. Θα το εκτιμήσετε δε ακόμα περισσότερο, σε περίπτωση που έχετε επιστρέψει με τον ήλιο να σας έχει "φιλήσει" λίγο περισσότερο από όσο θα θέλατε, οπότε τότε η αίσθηση ανακούφισης του δροσερού after sun είναι ακόμα μεγαλύτερη.