Κάντε μανικιούρ με λεμόνι και αποκτήστε λαμπερά χέρια

Κάντε μανικιούρ με λεμόνι και αποκτήστε λαμπερά χέρια

Είναι πολύ εύκολο, το κάνετε στο σπίτι και με μηδέν κόστος

Για να έχετε καθαρά και περιποιημένα νύχια θα πρέπει να πηγαίνετε για μανικιούρ μια φορά την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως με τους της δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων που όλες έχετε δεν βρίσκετε πάντα χρόνο για αυτή την μικρή απόλαυση, που έχει κι αυτή το κόστος της. Μπορείτε, λοιπόν, να κάνετε μανικιούρ στο σπίτι με λενόνι!

Πως θα το κάνετε αυτό; Υπάρχουν δυο απλοί και εύκολοι τρόποι που θα σας τους παρουσιάσουμε αμέσως τώρα.

Αν βαριέστε λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό το μανικιούρ, τότε κόψτε απλά μια φέτα φρέσκο ​​λεμόνι. Μουλιάστε τα δάχτυλα σε ζεστό νερό για 2-4 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε το λεμόνι στα νύχια . Το λεμόνι βοηθά να απαλλαγείτε από οποιοδήποτε λεκέ στα δάχτυλα και στις αρθρώσεις. Τρίψτε απαλά τα πετσάκια των νυχιών . Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα .

Λεμόνι και αλάτι : Πρόκειται για μια παρόμοια συνταγή με την παραπάνω που

ενώ τρίβεται την λεμονιού στα νύχια σας , βάζετε λίγο αλάτι και έτσι αφαιρείτε το νεκρό δέρμα γύρω από τα νύχια . Αυτή είναι μια φυσική απολέπιση για μανικιούρ σας . Ξεπλύνετε τα νύχια σας σε ζεστό νερό και σαπούνι και στη συνέχεια εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για να πάρει απαλά και λαμπερά νύχια φυσικά. Ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε το σπίτι λεμόνι μανικιούρ είναι προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι και το χυμό λεμονιού σε ζεστό νερό . Ενυδατώστε τα δάχτυλά σας για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε απαλά με μια μαλακή βούρτσα . Καθαρίστε με φρέσκο ​​νερό και συνέχεια με μια ενυδατική κρέμα .

Διαβάστε επίσης:

Κανέλα κατά της κυτταρίτιδας! Το μυστικό ομορφιάς που είναι κρυμμένο στο ντουλάπι σας

Οι τρεις μαγικές ιδιότητες του ξυδιού για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά