Πώς θα φορέσετε σωστά το makeup!

Πώς θα φορέσετε σωστά το makeup!

5 βασικά tips από τον makeup artist της Kim Kardashian

Ο Troy Jensen είναι από τους πιο διάσημους makeup artists του Hollywood- και αγαπημένος της Kim Kardashian, της Rachel Bilson και της Nicole Richie.

Με αφορμή τη συνέργασία του με την Make Up For Ever, έδωσε έξυπνα tips για το πώς να φοράμε σωστά το makeup:

1. Μάθετε τον τύπο της επιδερμίδας σας. Έτσι, θα βρείτε την κατάλληλη φόρμουλα, πράγμα που σημαίνει πως θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στη μέρα. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, χρησιμοποιείστε προηγουμένως ένα primer και επιλέξτε ματ, oil-free φορμουλες ενώ αν είναι ξηρή, επικεντρωθείτε στη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας.

2. Οι περισσότερες γυναίκες απλώνουν το makeup με τα δάχτυλά τους όμως μόνο ένα πινέλο θα σας δώσει την τέλεια εφαρμογή- ιδανικό για αυτή την δουλειά είναι το Medium Highlighter 152 Brush της Make Up For Ever. Αν το ζητούμενο είναι η βαριά κάλυψη, τότε χρησιμοποιεί ένα σφουγγάρι.

3. Απλώστε makeup και στα χείλη. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί μια ουδέτερη βάση, όταν θέλει να κάνει nude lips, αλλά βοηθάει και στο αναδειχτούν τα έντονα χρώματα των κραγιόν και των lip gloss.

4. Απλώστε highlighter πριν το makeup, κατά μήκος της μύτης, στα ζυγωματικά και στο μέτωπο, ώστε η επιδερμίδα σας να δείχνει φυσικά λάμπερή.

5. Χρησιμοποιήστε ένα νωπό πινέλο ή σφουγγάρι. Δουλεύω με νωπό πινέλο γιατί κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο φυσικό, εξηγεί ο makeup artist. Μπορείτε να το ψεκάσετε με νερό ή με ενυδατικό mist, ώστε να εξασφαλίσετε ακριβώς την υγρασία που χρειάζεται.