Εμπειρία αποτοξίνωσης από τα dr.brandt

Εμπειρία αποτοξίνωσης από τα dr.brandt

Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο και προετοιμαστείτε για την άνοιξη με δύο αντιοξειδωτικά προϊόντα μπαίνοντας σε πρόγραμμα.

Ο Dr. Brandt παρουσιάζει μία μοναδική επαναστατική συνταγή περιποίησης 2 σε 1. Μία περιποίηση ενάντια στη γήρανση με δράση οξυγόνου και αντιοξειδωτική δράση για οικιακή χρήση, που προσφέρει αποτελέσματα ισάξια της φροντίδας των ειδικών. Η Detoxygen experience συνδυάζει δράση οξυγόνου, αντιοξειδωτική δράση, καθαρισμό και λάμψη.

Η «Detoxygen Experience» παρουσιάζει εκ νέου μία πραγματική καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο διοχετεύουμε το οξυγόνο στην επιδερμίδα», εξηγεί ο Dr. Brandt. «Είναι η βάση για κάθε προϊόν περιποίησης ενάντια στη γήρανση» συμπληρώνει.

Είναι μία πρωτοποριακή συσκευασία δύο προϊόντων που γίνεται σε δύο βήματα, με την αφρώδη μάσκα οξυγόνου και την αντιοξειδωτική κρέμα, που λειτουργούν συνδυαστικά για την αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης και κουρασμένης επιδερμίδας και θα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.

Χρησιμοποιήστε την Detoxygen Experience δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, μετά από τη συνηθισμένη περιποίηση της επιδερμίδας.

1.Το πρώτο βήμα συνίσταται στη χρήση της αφρώδους μάσκας που επιτρέπει στα κύτταρα της επιδερμίδας να απορροφήσουν το οξυγόνο, ενεργοποιώντας την ανανέωση των κυττάρων. Το βασικά της συστατικά είναι σφαιρίδια οξυγόνου που αποτελούνται από μικροστοιχεία οξυγόνου.

Αρκεί η εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος πάνω σε υγρή και καλά καθαρισμένη επιδερμίδα, που αφήνετε να δράσει για τρία έως πέντε λεπτά.

Αυτή η δράση ενεργοποιεί το οξυγόνο και βοηθά στην απορρόφηση του οξυγόνου από τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Ξεβγάλτε με άφθονο χλιαρό νερό και στεγνώστε την επιδερμίδα πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

2.Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει την αντιοξειδωτική κρέμα προστασίας, που καταπολεμά τις τοξίνες των παραγόντων μόλυνσης. Τα βασικά συστατικά της είναι η ταυρίνη, που εξουδετερώνει τις τοξίνες, προσφέρει αντιοξειδωτική δράση στα κύτταρα της επιδερμίδας και δρα ενάντια στους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι υπεριώδεις ακτίνες. Το εκχύλισμα καρπού Moringa προστατεύει την επιδερμίδα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση και το υαλουρονικό οξύ ενεργοποιείται για να διατηρήσει την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα πάνω στην επιδερμίδα του προσώπου για ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική δράση.