Συνταγή για σούπερ απαλά χέρια!

Συνταγή για σούπερ απαλά χέρια!

Και ένα προϊόν που σας είναι απαραίτητο το χειμώνα

Τα χέρια (και τα χείλη) μας είναι εκτεθειμένα στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και οι άμυνές τους είναι ελάχιστες. Αν σε αυτό προσθέσετε και την καθημερινή ταλαιπωρία που υφίστανται από τις διάφορες δουλειές, τότε η καθημερινή φροντίδα τους είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

ATRIX

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη νέα Αtrix Professional Επανορθωτική Κρέμα Χεριών με ουδέτερο pH, μια φόρμουλα ειδικά μελετημένη για τις ιδιαίτερες ανάγκες των χεριών. Ενισχυμένη με πλούσια, καταπραϋντικά συστατικά όπως η πανθενόλη, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας της επιδερμίδας, μαλακώνει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια και τα αφήνει μοναδικά απαλά.

Συνταγή έξτρα περιποίησης για τα χέρια σας: Σε ένα μπολ με ζεστό νερό, προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι βρώμης και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Βουτήξτε τα χέρια σας για δέκα περίπου λεπτά. Μετά σκουπίστε τα με μια μαλακή πετσέτα και απλώστε ενυδατική κρέμα όπως η Αtrix®Professional Επανορθωτική Κρέμα Χεριών. Δοκιμάστε το και θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά!