Detox Bath: Η πιο εύκολη συνταγή χαλάρωσης στο μπάνιο!

Detox Bath: Η πιο εύκολη συνταγή χαλάρωσης στο μπάνιο!

Ένα mini spa από τα χεράκια σας

Μία φορά την εβδομάδα- ή όσο συχνά έχετε το χρόνο- προσφέρετε στον εαυτό σας αυτή τη μικρή ιεροτελεστία χαλάρωσης και αποτοξίνωσης. Τα υλικά για αυτό το Detox Bath είναι απλά, το μόνο που χρειάζεται να βρείτε είναι 20 λεπτά, να αφήσετε έξω από το μπάνιο σας ό,τι σας στρεσάρει και να αφεθείτε στην ευεργετική δράση του στο σώμα και το πνεύμα. Δοκιμάστε το και είναι βέβαιο πως θα το ξανακάνετε!

Αφού γεμίσετε την μπανιέρα σας με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα 2 φλιτζάνια άλατα μπάνιου, 2 φλιτζάνια μαγειρική σόδα, 1 κουταλιά του γλυκού φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και 20 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (ή ένα mix αιθέριων ελαίων).

Τα άλατα βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από το σώμα ενώ η μαγειρική σόδα έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες. Το τζίντζερ τονώνει την μικροκυκλοφορία (γιαυτό ίσως δείτε την επιδερμίδα σας να κοκκινίζει λίγο, πράγμα που υποχωρεί πολύ γρήγορα) και τα αιθέρια έλαια ηρεμούν τις αισθήσεις. Αντί για τα αιθέρια έλαια, μπορείτε να ρίξετε στο ζεστό νερό φύλλα από φρέσκα μυρωδικά ή βότανα.