5 βήματα ομορφιάς πριν κοιμηθείτε!

5 βήματα ομορφιάς πριν κοιμηθείτε!

Τα αγαπημένα beauty tips της Lauren Conrad

Η συγγραφέας, fashion designer, tv περσόνα, Lauren Conrad έδωσε στο site refinery29 τη δική της λίστα με όσα κάνει (συνήθως) πριν κοιμηθεί για λαμπερή επιδερμίδα, ξεκούραστο βλέμμα, τέλεια μαλλιά και πολλά ακόμα.

Εμείς επιλέξαμε τα 5 καλύτερα- εξάλλου, ας είμαστε ρεαλίστριες: όσο πιο λίγες, αλλά αποτελεσματικές, κινήσεις ομορφιάς χρειάζεται να κάνουμε πριν τον ύπνο, τόσο καλύτερα!

1. Σακούλες, τέλος

Αν ξυπνάτε με πρησμένα μάτια, δοκιμάστε να βάλετε ένα ακόμα μαλιξάρι και να κοιμηθείτε ανάσκελα. Αυτό επιτρέπει στα υγρά γύρω από τα μάτια να αποσυμφορούνται πιο εύκολα και μειώνει δραστικά τις σακούλες. Και βέβαια, μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών- επιλέξτε μια φόρμουλα με καφείνη που είναι απο τα καλύτερα συστατικά κατά του οιδήματος.

2. Κάντε waves για το επόμενο πρωί

Αφού λουστείτε- ή απλά βρέξετε τα μαλλιά σας- αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμα. Απλώστε μια ελαφριά κρέμα styling και στη συνέχεια, ανάλογα με τι waves θέλετε, μπορείτε να κάνετε από μια σφιχτή πλεξούδα μέχρι ένα χαλαρό, στριφογυριστό σινιόν. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε- το bed head look είναι cool .

3. Προλάβετε τις ρυτίδες

Οι κλασικές βαμβακερές μαξιλαροθήκες δημιουργούν πτυχές στην επιδερμίδα, που οταν επαναλαμβάνονται οδηγούν σε ρυτίδες. Γιαυτό, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και επενδύστε σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Θα μειώσει την πίεση στην επιδερμίδα σας και επιπλέον δεν "σπάει" την τρίχα από την τριβή.

4. Φροντίστε τις βλεφαρίδες σας

Το μυστικό συστατικό: καστορέλαιο. Πλούσιο σε ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, ενυδατώνει τις βλεφαρίδες και τις κάνει πολύ ελαστικές. Με ένα καθαρό βουρτσάκι, περάστε τις με καστορέλαιο κάθε βράδυ, το πρωί ξεβγάλετε με χλιαρό νερό και καθαρίστε το πρόσωπό σας, όπως συνηθίζετε. Μέσα σε λίγες εβδομάδες θα δείτε διαφορά!

5. Νικήστε το φριζάρισμα

Πριν κοιμηθείτε, απλώστε μια μικρή ποσότητα leave-in conditioner και θα ξυπνήσετε με τα πιο απαλά, λαμπερά μαλλιά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το conditioner λειτουργεί ως θεραπεία, και έτσι έχει περισσότερο χρόνο να εισχωρήσει στην καρδιά της τρίχας και να δώσει απόλυτη ενυδάτωση. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αγνό έλαιο καρύδας.