Ομορφιά και καριέρα: Τα απόλυτα beauty tips για την επαγγελματική σας συνέντευξη

Γωγώ Φούντα
Ομορφιά και καριέρα: Τα απόλυτα beauty tips για την επαγγελματική σας συνέντευξη

Πώς θα πρέπει να είναι η εμφάνισή σας για να κάνετε τη σωστή εντύπωση;

Υποθέτουμε έχετε διαβάσει άπειρα tips και συμβουλές σχετικά με την επαγγελματική συνέντευξη και το τι θα πείτε και πώς. Είχατε προβληματιστεί ποτέ όμως σχετικά με την εμφάνισή σας και όχι μόνο με το τι θα φορέσετε αλλά και πώς θα βαφτείτε και με ποιο τρόπο θα χτενίσετε τα μαλλιά σας; Ρίξτε παρακάτω μια ματιά και πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουμε πολύ!

Φροντίστε να έχετε φρεσκολουσμένα και καθαρά μαλλιά. Καλό θα ήταν να τα έχετε λούσει από το προηγούμενο βράδυ ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Το καλύτερο με διαφορά χτένισμα είναι μία αυστηρή αλογοουρά, ή ένας περιποιημένος κότσος. Αποφύγετε τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και διατηρείστε το στιλ σας απλό.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ, όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο. Αποφύγετε το βαρύ make up, τις χρωματιστές σκιές και το έντονο eye liner. Φροντίστε το δέρμα σας να δείχνει λαμπερό και υγιές, και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγη πούδρα, ρουζ, μάσκαρα, άντε και ελάχιστο μολύβι! Εννοείται ότι στα χείλη απαγορεύεται οτιδήποτε σε κόκκινο ή... φωσφορίζον!

Κάτι άλλο που επίσης είναι πολύ σημαντικό, είναι το άρωμα που θα επιλέξετε. Φροντίστε να είναι απαλό και διακριτικό. Ακόμα καλύτερα αν απλώσετε μία κρέμα σώματος! Last but not least: Τα περιποιημένα νύχια είναι ίσως το σημαντικότερο. Ας μην είναι έντονο χρώμα και ας μην έχουν διάφορα σχέδια τα οποία ισως είναι εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι καθόλου... επαγγελματικά. Α, και όχι γαλλικό μανικιούρ!

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Aniston βρήκε τη λύση για τις σακούλες κάτω από τα μάτια!

Δεν προλαβαίνετε να λουστείτε; Αυτή η λύση-express σώζει την κατάσταση!

Βάφετε τα μαλλιά σας; Αυτή η είδηση σας ενδιαφέρει!