6 tips για να φορέσετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

6 tips για να φορέσετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Θέλουν τρόπο!

"Λατρεύω το μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα γιατί αναδεικνύει το σχήμα των ματιών αλλά όταν δίνουμε έμφαση στις βλεφαρίδες τότε δείχνουμε πιο όμορφες" είπε η makeup artist Lucia Pieroni από τα παρασκήνια του show του οίκου Rochas.

Η μάσκαρα είναι η πιο εύκολη λύση για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, όμως οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι που θα το απογειώσουν! Ιδού τα tips που έδωσε στο allure η makeup artist, για τέλεια εφαρμογή:

1. "Πιστεύω πως τα τουφάκια είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσετε ελεγχόμενη ένταση. Αν προτιμάτε τα strips, αποφύγετε τις βλεφαρίδες με υπερβολικό μήκος, όγκο ή με έντονη κλίση προς τα πάνω, γιατί το αποτέλεσμα δεν κολακεύει.

2. Αν δεν έχετε τέλεια όραση θα δυσκολευτείτε να τοποθετήσετε σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Ακόμα καλύτερα: πάρτε έναν μεγεθυντικό καθρέφτη πριν ξεκινήσετε.

3. Το ψαλιδάκι θα τις ανασηκώσει και θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για να "αγκιστρωθούν" οι ψεύτικες βλεφαρίδες- ειδικά αν οι φυσικές σας βλεφαρίδες είναι flat.

4. Μπορείτε να τις μαλακώσετε με τα δάχτυλά σας όμως η makeup artist έχει τον δικό της τρόπο: Τυλίξτε τις γύρω από ένα μολύβι ώστε να έχουν ήδη μια καμπύλη και να εφαρμόσουν στη φυσική κλίση των βλεφαρίδων σας.

5. Αφήστε την κόλλα για λιγα δευτερόλεπτα ώστε να στεγνώσει ελάχιστα. Έτσι οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα κολλήσουν πιο γρήγορα, και δεν θα έχετε το φόβο πως θα γλιστρήσουν.

6. Ολοκληρώστε με μάσκαρα, ώστε να δημιουργήσετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα αλλά και να καλύψετε τυχόν ίχνη της κόλλας που μπορεί να ξέφυγαν κατά την τοποθέτηση."