3 βήματα για να καλύψετε τέλεια τους μαύρους κύκλους!

3 βήματα για να καλύψετε τέλεια τους μαύρους κύκλους!

Και θα βλέπετε τον κόσμο με πιο φωτεινό βλέμμα!

Οι μαύροι κύκλοι είναι από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα της ομορφιάς μας και από εκείνα που ζητούν άμεση αντιμετώπιση- έστω με την μορφή... καμουφλάζ!

Δείτε πως θα φορέσετε σωστά το concealer σας για να τους "εξαφανίσετε" και να κάνετε το βλέμμα σας πιο φωτεινό και ξεκούραστο:

Βήμα 1ο: Βρείτε τη σωστή απόχρωση concealer. Επιλέξτε έναν τόνο πιο φωτεινό από αυτόν της επιδερμίδας σας, ώστε να φωτίσει την σκοτεινή ζώνη. Αφού απλώσετε το φον ντε τεν σας προχωρίστε με το concealer, εφαρμόζοντας ελάχιστη ποσότητα ώστε να επιτύχετε απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Είναι καλύτερο να προσθέσετε λίγο ακόμα σε περίπτωση που δεν σας φτάσει, παρά να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε στη συνέχεια.

Βήμα 2ο: Χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο και τοποθετήστε το concealer ταμποναριστά στα σκοτεινά σημεία. Καλό είναι να το απλώσετε σε μικρές, "τελίτσες" γύρω από τα μάτια, γιατί έτσι θα είστε πιο σίγουρες ότι το προϊόν θα απλωθεί ομοιόμορφα παντού.

Βήμα 3ο: Ξεκινήστε να κάνετε blending από την εσωτερική γωνία, κοντά στη μύτη και συνεχίστε γύρω από τα μάτια. Το καλύτερο "εργαλείο" για αυτή τη δουλειά είναι ο δείκτης σας, γιατί έχει το πιο απαλό άγγιγμα. Μην κάνετε απότομες κινήσεις και μην τραβάτε την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών σας. Προτιμήστε να απλώσετε το concealer με μικρές, ταμποναριστές κινήσεις,πιέζοντάς το ελαφρά ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα. Τέλος, σβήστε το ελαφρά προς την εξωτερική γωνία, με φορά προς τα πάνω και έξω.